FARMONA PODOLOGIC ACID Stipriai minkštinanti kojų vonios druska su AHA ir BHA rūgštimis 1500g 133647

16,10

Išankstinis užsakymas

FARMONA PODOLOGIC ACID Stipriai minkštinanti kojų vonios druska su AHA ir BHA rūgštimis 1500g
Tikslas: kojų vonia prieš podiatriją ir pedikiūrą, ypač tais atvejais, kai kyla problemų dėl per didelės epidermio keratinizacijos, sustorėjimų, labai sausos, šiurkščios ir pažeistos pėdų odos.
Poveikis: pėdų valymas ir gaivinimas, epidermio ląstelių ryšių palengvinimas ir mechaninio pašalinimo palengvinimas, sušvelnėjusios odos minkštinimas, būtinų mineralų ir mikroelementų aprūpinimas, drėkinimas ir išlyginimas, sveikos kojų odos išvaizdos atstatymas, tinkamas paruošimas tolesniam podiatrijos gydymui.
PASTABA: Produkte yra salicilo rūgšties. Negalima naudoti ant sudirgintos ir pažeistos odos, vaikams, nėščioms moterims, sergantiems mažakraujyste, Rey sindromu, alergiškiems salicilatams, diabetikams, mikozei, egzemai. Nutraukite naudojimą, jei atsiranda dirginimas, deginimas, niežėjimas ir paraudimas.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.