Saeyang Marathon 3 Champion freza + H35SP1, balta 148473

252,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekės ženklas Saeyang siūlo aukštos kokybės įrankius, naudingus atliekant profesionalias manikiūro ir pedikiūro procedūras. „Saeyang“ produktai pasižymi tikslumu ir inovatyvių sprendimų naudojimu.

Aukštos klasės Saeyang Marathon 3 Champion nagų freza – tai prietaisas, kuris palengvina kruopštų odelių ir nagų paruošimą bei ankstesnio dizaino likučių pašalinimą. Dėl gerai subalansuoto rankinio instrumento ir gerai apgalvotų funkcijų, nagų freza puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.

Funkcinis, tikslus H35SP1 rankinis instrumentas puikiai telpa rankoje ir garantuoja didelį darbo komfortą. Jis pasiekia didžiausią iki 35 000 apsisukimų per minutę greitį, todėl juo lengva naudotis. Jame įrengta paprasta naudoti „Twist-Lock“ sistema, kuri leidžia greitai pakeisti antgalį. Dėl to darbas tampa labai lengvas ir intuityvus, kurį įvertins ir reiklesni vartotojai. Rankenėlė yra tinkamai subalansuota ir ergonomiškai profiliuota, o jos vibracija sumažinta, tai reiškia, kad net ilgas darbo laikas su freza pernelyg nenuvargins rankos. Plastikinis korpusas riboja šilumos perdavimą, todėl prietaiso įkaitimas nėra pastebimas. Lankstus spyruoklinis laidas užtikrina didelį darbo komfortą, siekiantis iki 135 cm ilgio su dideliu tempimu. Indikatorius šviečia žaliai, todėl lengva atpažinti, ar nagų freza dirba minimaliu greičiu.

Rinkinyje esantys priedai užtikrina saugumą ir patogumą naudoti. Prie prietaiso pridedamas kojinis jungiklis, kuris leidžia valdyti įrenginį nenaudojant rankų. Eksploatacijos metu rankinį instrumentą galima saugiai padėti ant pridėto specialaus silikoninio stovo arba pakabinti dėl patogaus plastikinio laikiklio, kuris gali būti tvirtinamas iš abiejų pusių. Dangtelyje esanti antgalių vieta leidžia paruošti reikalingus įrankius, kad galėtumėte juos turėti po ranka darbo metu.

Futuristinis korpusas baltų atspalvių puikiai tiks bet kokiame interjere ir puikiai tiks net mažose erdvėse. Be to, įrenginys aprūpintas gumuotomis kojelėmis, kurios ne tik užtikrina stabilumą, bet ir apsaugo paviršių, ant kurio stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių šis įrenginys ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir yra elegantiškas interjero dizaino elementas. 

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Sukimosi greitis: 35 000 RPM
Įvesties įtampa: 110–240
Galia: 45 W
Maitinimas: laidinis

12 mėnesių garantija. Freza atitinka Europos Sąjungos CE standartus.

ORIGINALUS PRODUKTAS SAEYANG /MARATHON PAGAMINTAS KORĖJOJE.