Azzurro 379 exclusive elektrinė SPA lova, 5 varikliai, su šildymu 135612

3,390,00

Išankstinis užsakymas

Įrangos patogumas ir kokybė yra prioritetas kiekvienam estetinės medicinos klinikos, profesionalios grožio studijos ar dienos SPA savininkui.
Šis gultas yra aukštos klasės baldas, leidžiantis atlikti kosmetines procedūras ir visų rūšių masažą. Elektrinio valdymo dėka galime patogiai nusireguliuoti pozicijas, užtikrindami komfortą tiek klientui, tiek procedūrą atliekančiam asmeniui. Modernus dizainas ir funkcionalumas viename.

Gultas automatiškai prisitaiko prie anksčiau išsaugotos padėties. Paspaudus mygtuką „išjungti“, gultas grįžta į nulinę padėtį. Gulte įmontuotas aromato difuzorius, radijas, „Bluetooth“ garsiakalbiai, USB jungtis ir spalvingi LED apšvietimai. Šildomas čiužinys papildo funkcionalumą ir patogumą.
Puiki kokybė !!! 2 METŲ GARANTIJA !!!

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.