Azzurro 815B elektrinė SPA lova su apšvietimu 113116

2,390,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame pirmiausia pasiteirauti dėl prekės prieinamumo, nes norimos prekės pas tiekėjus sandėlyje gali šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti laukti ilgai. Susisiekti su mumis galite el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706.

Išankstinis užsakymas

Nauja SPA lova, absoliutus hitas tarp tokio pobūdžio gultų. Elektrinis aukščio reguliavimas labai plačiame diapazone – nuo 58 iki 85 cm. Atlošas taip pat reguliuojamas nuotolinio valdymo pultu nuo horizontalios iki beveik vertikalios (pakyla iki 80 laipsnių). Kvėpavimo anga galvos atramos dalyje su dviem keičiamais įdėklais – vienas gana užpildytas, o kitas su skylute veidui. Atlošo šonus galima ištiesti arba visiškai išmontuoti. Apatinėje dalyje, po atlošu, yra stalčiai, skirti patogiam aksesuarų laikymui. Platus baldas (76 cm) su storu ir labai patogiu čiužiniu. Aptraukta aukštos kokybės eko-oda.

AUKŠTA KOKYBĖ !!! 2 METŲ GARANTIJA !!!

Ilgis: 200 cm
Plotis: 76 cm
Maksimalus aukštis: 84cm
Minimalus aukštis: 58cm
Atlošo ilgis 76 cm
Reguliavimas nuotoliniu būdu: aukštis ir atlošo pasvirimo kampas

Pakuotės matmenys:
207x79x45cm

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.