Azzurro 870S elektrinis gultas 3 motorai pilkas 109082

1,990,00

Išankstinis užsakymas

Modernus gultas, užtikrinantis patogumą procedūros metu ne tik klientams, bet ir atliekantiems procedūrą. Idealiai tinka podiatrijos kabinetams. Įrengti tylūs elektriniai varikliai greitam ir patogiam kėdės reguliavimui. Iškontūruotos sėdynės. Kojų atramos, ištiesiamos į šoną 90 ° kampu. Sėdynės yra patvarios ir labai stabilios. Pakeliami porankiai palengvina kliento sėdėjimą ant sėdynės. Reguliuojamos kojų atramos, gultą galite dar labiau pritaikyti pagal individualius poreikius. Apmušalai pagaminti iš aukštos kokybės PU odos. Modernus dizainas ir funkcionalumas viename.

AUKŠTA KOKYBĖ !!! 2 METŲ GARANTIJA !!!

Matmenys:
– sėdynės ilgis: 50 cm
– sėdynės plotis: 55 cm
– nugaros atlošo ilgis: 56 cm
– nugaros atlošo plotis: 53 cm
– galvos atramos ilgis: 28 cm
– galvos atramos plotis: 30 cm
– aukštis: 60-98 cm

– pakuotė: 146x65x76 cm
– svoris: 83 kg

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.