Kate Elektrinis gultas/ kėdė, 4 varikliai, 132856

1,490,00

Išankstinis užsakymas

Moderni, elektra reguliuojama kėdė, užtikrinanti komfortą procedūros metu ne tik pacientams, bet ir procedūrą atliekantiems žmonėms. 4 tylūs elektriniai varikliai, leidžiantys greitai ir patogiai reguliuoti sėdynę nuotolinio valdymo pultu. Gultas turi kontūrinę ir labai patogią sėdynę. Gultas yra patvarus ir labai stabilus. Specialus kojų atramos dizainas palengvina pedikiūro ir podiatrijos procedūras. Reguliavimo aukštyn-žemyn diapazonas leidžia individualiai reguliuoti kėdės aukštį pagal procedūrą atliekančio asmens ūgį ir procedūros tipą.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.