PRO INK 611 hidraulinis gultas, juodas 147806

892,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

PRO INK prekės ženklas atitinka specifinius tatuiruočių pramonės poreikius. Jis siūlo profesionalius įrenginius ir priedus, skirtus tatuiruočių salonams.

Funkcionali tatuiruočių kėdė Pro Ink 611 su hidrauline pavara leidžia ergonomiškai atlikti paslaugas tatuiruočių salone. Ji buvo sukurta atsižvelgiant į kliento ir specialisto komfortą. Didelės reguliavimo galimybės paverčia kėdę praktišku tatuiruočių studijos įrangos elementu, o dėl minimalistinio dizaino baldai lengvai įsilieja į praktiškai bet kurio interjero dekorą.

Kėdė turi specializuotus mechanizmus, leidžiančius ją pritaikyti prie tatuiruočių pramonės poreikių ir specifikos. Atlošo kampai reguliuojami rankiniu būdu ir fiksuojami svirtimi. Kojų atramos nuolydis taip pat reguliuojamas ir užrakinamas, todėl kėdę galima pastatyti gulimoje padėtyje. Pilnas sukimosi mechanizmas daro didelę įtaką darbo efektyvumui ir komfortui. Visos šios funkcijos suteikia didelį naudojimo patogumą.

Dėl efektyvios hidraulinės pavaros vartotojas gali sklandžiai reguliuoti kėdės aukštį plačiame diapazone nuo 55 iki 73 cm. Ši novatoriška funkcija leidžia pritaikyti baldus pagal individualius vartotojo pageidavimus ir įvairius poreikius, susijusius su tatuiruočių pramonės ypatumais, suteikdama optimalias sąlygas atlikti tikslius ir sudėtingus meninius darbus.

Paminkštinimas iš deformacijai atsparaus putplasčio, padengimas malonia liesti juodų atspalvių sintetine oda ir stabilus metalinis rėmas užtikrina įrangos patvarumą ir lengvą valymą. Estetinis susiuvimas suteikia jai unikalų charakterį. Vienoje pagrindo dalyje esantys ratukai padidina baldo mobilumą, todėl jį daug lengviau perkelti.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.