SAKURA comfort 806 kėdė su masažo funkcija, ruda 141143

2,050,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

„SAKURA“ tai masažinių kėdžių prekės ženklas, apjungiantis unikalų apdirbimo tikslumą ir aukščiausią technologinės pažangos lygį. Masažinės kėdės modelis „Comfort 806“ yra naujausių technologinių sprendimų rezultatas. Fotelis turi tvirtą struktūrą, apmušalai pagaminti iš aukštos kokybės eko odos, kurią lengva prižiūrėti. Pradžioje fotelis nuskaito nugarą ir pritaiko masažą, naudodamas vieną iš automatinių programų. Tačiau galite tai padaryti ir rankiniu būdu, taip susikuriant unikalią masažo procedūrą. Itin paprasta valdyti, nes tam yra skirtas nuotolinio valdymo pultelis. Visiškai atsipalaiduoti padeda „GRAVITY ZERO“ padėtis, šildymas ir pasirinkta muzika, kurios galite klausytis iš savo įrenginio ( „Bluetooth“pagalba). Masažinė kėdė atlieka pneumatinį masažą su tam skirtomis rankų ir kojų pagalvėmis. Tokiu būdu suaktyvinama kraujotaka.

1. Pažangus, automatinio nuskaitymo mechanizmas, parenkantis geriausią masažą.
2. Ypač ilgas L formos masažo kelias, vedantis nuo galvos į sėdmenis.
3. 7 masažo režimai.
4. 6 automatinio masažo režimai, kurie masažuoja pasirinktas kūno dalis;
5.Masažas su minkymo funkcija.
6. Iš viso 22 oro pagalvės su reguliuojamu oro masažo intensyvumu, įskaitant pėdų ir blauzdų pagalvėles.
7. GRAVITY ZERO funkcija – nulinis gravitacijos kampas gali būti reguliuojamas nuo 110 iki 170 laipsnių ir skatina kraujotaką.
8. Intelektuali ,,micro space” slankiojanti sistema, kuri taupo erdvę. Kėdę laikykite tik 5 cm atstumu nuo sienos, automatiškai pasislinkite į priekį, kai įjungsite kėdę. Tobula protingo namo koncepcija.
9. „Bluetooth“ muzika
10. Šildomas juosmuo ir blauzdos
Galia: 130W
Įtampa: ~ 220V / 240V

Nominalus darbo laikas: 10, 20, 30 min

Produkto dydis: 1150 * 760 * 1100mm
Pakuotės dydis: 1200 * 800 * 1130 mm

 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.