Sillon Basic Pedi elektrinis gultas, 3 varikliai, baltas 146499

1,418,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

„Sillon“ prekės ženklas buvo sukurtas kaip atsakas į nuolat augančius vartotojų lūkesčius. Jų pasiūloje esanti įranga, tokia kaip funkcionalūs kosmetiniai foteliai, išsiskiria gera kokybe ir tuo pačiu prieinama kaina.

Elektrinė kosmetinė pasukama kėdė Sillon Basic pasižymi naudojimo paprastumu, funkcionalumu ir universalumu. Įrangoje yra 3 varikliai , valdomi nuotolinio valdymo pultu. Kėdė išsiskiria ergonomiškai profiliuota sėdyne, dideliu mobilumu ir galimybe prisitaikyti prie individualių poreikių. Reguliuojamas aukštis, atlošas ir sėdynės pasvirimo kampas. Sėdynę galima nustatyti nuo 56 cm iki 81 cm aukštyje, o visiškai išskleistas fotelis siekia apie 1,9 m ilgio. Šie matmenys leidžia lengvai naudotis įranga įvairaus ūgio žmonėms ir leidžia ją pritaikyti individualiems tiek kliento, tiek procedūrą atliekančio asmens poreikiams. Dešinėje sėdynės pusėje esanti rankena skirta patogiai pakabinti nuotolinio valdymo pultą, kad jis netrukdytų procedūrų metu.

Tinkamas profiliavimo būdas suteikia gultui ergonomišką formą ir leidžia patogiai išdėstyti kūną net ir ilgai trunkančių paslaugų metu.

Gultas puikiai pritaikytas podologijos procedūroms atlikti – padalinta pėdų atrama palengvina paslaugas, leidžia savarankiškai nustatyti kojų padėtį. Kampai reguliuojami rankiniu būdu. Specialiai sukurtas mechanizmas leidžia pakreipti kojų atramas į šonus 90 laipsnių kampu. Nustačius pasirinktą padėtį, ją nesunkiai užfiksuosite. Taip pat reguliuojamas kojų atramos pailginimas, todėl aukštesniems naudotojams bus suteikta geresnė atrama.

Gultas užpildytas putplasčiu ir padengtas malonia liesti, matine dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra patvari, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Gerai pagaminti apsiuvai suteikia stilingą išvaizdą, o tvirta konstrukcija garantuoja ilgą naudojimą. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia įsilieti į bet kokį interjerą.

Išsamūs kėdės matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektaciją įeina: nuotolinio valdymo pultas, maitinimo blokas, pagalvė skylutei galvos atramoje.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Pavarų skaičius: 3
Medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: nuotolinis, rankinis
Galia: 200 W
Įtampa: 220-230 V

Garantija: 12 mėnesių

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.