PRO INK 610 Elektrinis gultas, 1 variklis, juodas 147805

853,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

PRO INK prekės ženklas atitinka specifinius tatuiruočių pramonės poreikius. Jis siūlo profesionalius įrenginius ir priedus, skirtus tatuiruočių salonams.

Funkcionali tatuiruočių kėdė Pro Ink 610 su elektriniu varikliu leidžia ergonomiškai atlikti paslaugas tatuiruočių salone. Dėl plačių reguliavimo galimybių modelis yra nepamainomas tatuiruočių studijos įrangos elementas, o minimalistinis dizainas leidžia lengvai priderinti prie beveik bet kokio interjero.

Aukštis reguliuojamas 63-76 cm diapazone su elektriniu varikliu, lengvai valdoma laidiniu nuotolinio valdymo pultu. Dešinėje sėdynės pusėje yra metalinė rankena, skirta pakabinti nuotolinio valdymo pultelį, kad procedūrų metu jis netrukdytų ir visada būtų po ranka.

Atlošo kampai reguliuojami rankiniu būdu ir fiksuojami svirtimi. Padalinta pėdų atrama leidžia lengvai ir patogiai atlikti paslaugas. Pakojai prailginami. Lengvai nuimami porankiai.

Užpildytas deformacijoms atspariomis putomis, aptrauktas malonia liesti juodų atspalvių sintetine oda, stabilus metalinis rėmas užtikrina įrangos patvarumą ir lengva valymą.

Duomenys:
Pavara: elektrinė
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Apmušalų spalva: juodi atspalviai
Įėjimo įtampa: 220 V
Garantija: 12 mėn.

Svoris: 50 kg

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.