Syis drėkinanti kaukė rankoms 500ml 124081

18,15

Išankstinis užsakymas

Stipriai drėkinanti rankų kaukė 500ml

Skirta labai sausoms ir suskeldėjusioms rankoms. 10% karbamido ir saulėgrąžų aliejaus dėka labai gerai suminkštinama rankų odą. Hialurono rūgštis ir taukmedžio sviestas turi stiprinamąjį, drėkinamąjį ir lyginamąjį poveikį. Ricinos aliejus ir alyvuogių aliejus turi priešuždegiminių ir raminančių savybių. Užtepus kaukę oda tampa lygi, gerai pamaitinta ir sudrėkinta.

Karbamidas pagreitina odos regeneraciją, drėkina, palengvina vandens susirišimą su keratinu ir minkština epidermį. Jis nušveičia ir padidina raginio sluoksnio pralaidumą, todėl palengvina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą. Karbamidas taip pat turi antibakterinį poveikį. Dėl to oda tampa lygi ir elastinga, veikia ląstelių lygmeniu, todėl gaunami geri rezultatai.

Saulėgrąžų aliejus, vienas naudingiausių aliejų odai. Saulėgrąžų sėklose yra nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų, fitosterolių, skaidulų, arginino, vitaminų A, E, PP ir B, taip pat kalio, cinko, geležies, fosforo ir kalcio. Jame yra linolo rūgšties, vaškų, fosfolipidų ir karotinų. Aliejus puikiai minkština ir lygina odą. Jis turi priešuždegiminių savybių. Tai vienas iš nedaugelio augalinių aliejų, kuris nesudaro inkštirų.

Taukmedžio sviestas puikiai prižiūri, sutepa ir drėkina. Jo dėka oda tampa lygi ir švelni. Svieste esančios medžiagos pagreitina žaizdų, sudirgimų ir uždegimų gijimą.

Natrio hialuronatas -hialuron0 rūgštis yra natūraliai organizme esantis ingredientas. Padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino skaidulų) elastingumą. Jis skatina epitelio ir dermos regeneraciją. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos sausėjimo ir raukšlėjimo priežasčių. Jo unikali savybė yra didelis vandens surišimo ir sulaikymo gebėjimas. Gerai sudrėkintas epidermis tampa lygus, stangresnis ir elastingas bei padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

Ricinos aliejus yra priešuždegiminis, priešgrybelinis, antivirusinis ir antibakterinis. Puikiai drėkina odą ir palaiko jos apsaugines funkcijas. Naudinga gydant riebalų sekrecijos sutrikimus, t. y. odos riebalų išsiskyrimą.

Alyvuogių aliejus puikiai maitina, drėkina ir regeneruoja odą, atitolina senėjimo procesus ir lygina esamas raukšles. Jis turi teigiamą apsauginį poveikį nuo išorinių veiksnių, papildo bet kokį lipidų trūkumą. Oda tampa lygi, švelni ir gaivi. Jame esantys vitaminai lengvai prasiskverbia giliai į odą. Palyginti didelė vitamino F dozė, esanti aliejuje, apsaugo odą nuo per didelio drėgmės praradimo. Dėl savo anti-laisvųjų radikalų savybių jis yra natūralus filtras.

Melisos ekstraktas – kvapioji medžiaga ir baktericidinis, antivirusinis ir priešgrybelinis ingredientas, turi tonizuojantį, reguliuojantį, valomą ir gaivinantį poveikį. Ramina sudirgimus ir reguliuoja riebalinių liaukų darbą, pasižymi atpalaiduojančiu ir antioksidaciniu poveikiu, stiprina odos apsauginę sistemą.

Paprastųjų dilgėlių ekstraktai yra preparatų, skirtų riebiai, į spuogus linkusiai ir sudirgusiai odai, dalis.

Zefyro ekstraktas minkština ir lygina odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir skatina jos regeneraciją, ramina sudirgimus.

Avokadų aliejus turi net 7 vitaminus: A, B, D, E, H, K, PP, labai daug nesočiųjų riebalų rūgščių, amino rūgščių ir baltymų. Jame taip pat yra raminančių chlorofilo ir skvaleno, pasižyminčių priešuždegiminėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis. Stipriai drėkina ir sulaiko vandenį odoje, maitina ir pasižymi antialerginėmis savybėmis.

Vitaminas E, pasižymintis antioksidaciniu poveikiu, stabdo odos senėjimo procesus ir radikalų lipidų oksidaciją epidermyje ir dermoje. Jis atkuria natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo sudirginimo. Jis apsaugo nuo uždegimų, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina kraujotaką odoje.

Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Suteikia odai glotnumo pojūtį. Tai gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį turintis ingredientas. Lengvai įsiskverbia į odą, sumažina vandens netekimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus bei gydant randus.

Alantoinas – karbamido darinys, pasižymintis stipriu drėkinamuoju, raminamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu. Minkština ir lygina epidermį, saugo nuo žalingų išorinių veiksnių, greitina žaizdų gijimą.

Talpa: 500 ml

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.