4Rico QS-B313a baro/ makiažo kėdė, juodas veliūras 147826

160,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

4Rico baldai sujungia funkcionalumą ir komfortą. Jų pasiūloje esančios  baro kėdės ir makiažo kėdės išsiskiria plačiu raštų, spalvų ir apmušalų medžiagų pasirinkimu.

Rico QS-B313a kėdė sujungia aukštą kokybę su funkcionalumu ir žavi savo prabangiu dizainu . Puikiai tinka tokioms procedūroms kaip makiažas ar antakių formavimas. Taip pat tai bus elegantiškas grožio salono registratūros elementas, pabrėžiantis išskirtinį interjero charakterį.

Su tvirtu dujiniu keltuvu, kėdė leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti aukštį 60-80 cm ribose ir garantuoja naudojimo saugumą.

Baldas turi ergonomišką atramą pėdoms ir tinkamai profiliuotą atlošą. Šios savybės suteikia pakankamą kūno atramą, sumažina raumenų įtampą. Be to, laisvas kėdės sukimasis leidžia lengvai pakeisti padėtį, o tai žymiai padidina darbo efektyvumą.

Malonus liesti, aksominis apmušalas suteikia kėdei išskirtinio charakterio. Dėl minimalistinės apdailos baldas puikiai tinka bet kokiam interjerui. Aukso atspalvių rėmas suteikia elegancijos ir prestižo.

Kėdės matmenys pateikti nuotraukoje.