Gabbiano Boss kėdė barberiams šviesiai ruda 126469

1,146,00

Išankstinis užsakymas

Mes galime pasiūlyti tobulą baldą jūsų salonui. Barberski BOSS kėdė – patogi kėdė su plačiu reguliavimo diapazonu, suteikia maksimalų komfortą tiek procedūrą atliekančiam asmeniui, tiek klientui. Kėdėje galima reguliuoti ne tik aukštį bet ir atlošo pasvirimo kampą, bei kojų atramą ir pagalvėlę. BOSS kėdė ne tik patogiai ir lengvai reguliuojama, bet ir ypatingai stilingo dizaino. Puikiai derės prie seno stiliaus dekoro interjere. Puikiai išbaigtas baldas, net mažiausios detalės yra pagamintos labai tiksliai. Graži originali apmušalų tekstūra. Aukštos kokybės eko oda, atspari dilimui ir lengvai valoma. Sunkus ketaus stovas daro kėdę nepriekaištingai stabilią net esant didelėms apkrovoms.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.