Gabbiano Marcus kirpyklos plautuvė, auksas/ juoda 148418

847,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Žavingas Gabbiano Marcus kirpyklos plovimo įrenginys padaro darbą kirpykloje efektyvesnį, palengvindamas pagrindines plaukų priežiūros procedūras, tokias kaip plovimas, dažymas ir regeneravimas. Dizainas užtikrina naudojimo komfortą tiek kirpėjams, tiek klientams, o vizualiai įdomi sėdynė ir dekoratyvūs poliruoti elementai suteikia interjerui savito stiliaus.

Tinkamas juodo keraminio praustuvo dubens gylis apsaugo nuo pernelyg didelio vandens nutekėjimo. Tai leidžia patogiai ir efektyviai atlikti platų paslaugų spektrą. Dubens mobilumas leidžia lengvai reguliuoti jo pasvirimo kampą pagal individualius poreikius. Dėl naudojamos medžiagos praustuvas yra patvarus, atsparus spalvos pakitimui ir įbrėžimams, be to, jį labai lengva valyti. Tinkamai profiliuota apykaklė suteikia optimalią atramą ir komfortą plaunant plaukus, o patogus juodų atspalvių plastikinis užvalkalas reiškia, kad klientas nepajus šalto keraminio paviršiaus nemalonumo.

Plovykloje yra čiaupas su maišytuvu, kuris užtikrina nuolatinį karšto ir šalto vandens priėjimą. Tai leidžia lengvai ir greitai reguliuoti temperatūrą pagal kliento pageidavimus. Speciali vieta dušo galvutei padėti palengvina darbą, o chromuotas kištukas su specialiu sieteliu leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštas higienos normas salone. Vandens jungtis yra gale, aukso atspalvių estetiniame elemente, kuris leidžia lengvai paslėpti bet kokius vamzdžius. Plaukų plovimo įrenginys sukurtas taip, kad užtikrintų patogumą atliekant įvairias procedūras. Rankšluosčių laikiklis , kurį galima padėti po porankiais, žymiai pagerina darbą.

Tinkamai profiliuotas fotelis, užpildytas patvariomis putomis, užtikrina aukštą naudojimo komfortą, o elegantiški porankiai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius. Juodų atspalvių sintetinės odos užvalkalas su estetiškais baltais siūlais užtikrina ilgalaikį patvarumą ir lengvą valymą. Originali, elegantiška plaukų plovimo įrenginio išvaizda suteikia interjerui unikalios išraiškos, o įdomiai profiliuotas pagrindas ir kojos suteikia stabilumo. Rinkinį sudaro visi aukso atspalvių jungiamosios detalės, įskaitant maišytuvą, dušo galvutę ir specialias žarnas, kad būtų visas darbui reikalingas įrankių rinkinys.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų

Svoris: 54 kg

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.