Gabbiano Porto-GM plautuvė, juoda/auksas 148038

768,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Elegantiškas Gabbiano Porto-GM kirpyklų plaukų plovimo įrenginys.

Tinkamas baltos spalvos keraminio praustuvo dubens gylis apsaugo nuo pernelyg didelio vandens nutekėjimo. Tai leidžia patogiai ir efektyviai atlikti platų paslaugų spektrą. Dubens mobilumas leidžia lengvai reguliuoti jo pasvirimo kampą pagal individualius poreikius. Dėl naudojamos medžiagos praustuvas yra patvarus, atsparus spalvos pakitimui ir įbrėžimams, be to, jį labai lengva valyti. Tinkamai profiliuota apykaklė suteikia optimalią atramą ir komfortą plaunant plaukus, o patogus juodų atspalvių plastikinis užvalkalas reiškia, kad klientas nepajus šalto keraminio paviršiaus nemalonumo.

Plovykloje yra čiaupas su maišytuvu, kuris užtikrina nuolatinį karšto ir šalto vandens priėjimą. Tai leidžia lengvai ir greitai reguliuoti temperatūrą pagal kliento pageidavimus. Speciali vieta dušo galvutei padėti palengvina darbą, o chromuotas kištukas su specialiu sieteliu leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštas higienos normas salone. Vandens jungtis yra pagrindo viduje, o tai leidžia efektyviai paslėpti vamzdžius. Kėdė suformuota taip, kad užtikrintų komfortą atliekant įvairias procedūras. Funkcionalumo ir patogumų derinys daro darbą kirpykloje dar patogesnį.

Profiliuota kėdė užtikrina tinkamą juosmens atramą. Metaliniai porankiai su geometrine forma leidžia teisingai nustatyti kliento pečius.

Užpildas patvariomis, deformacijoms atspariomis putomis ir apmušalai iš malonios liesti sintetinės odos užtikrina baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Jie taip pat daro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.