Gabbiano Rufo kirpyklos kėdė ruda 125393

457,00

Išankstinis užsakymas

Tai yra modernus, puikiai apdirbtas ir ekonomiškas baldas, suteikiantis klientui maksimalų komfortą kol yra tliekamos procedūros. Reguliuojamas aukštis, sėdynės pasvirimo kampas ir kojų atramą. Nepaisant mažų matmenų, klientą galima paguldyti patogioje pusiau gulimoje padėtyje. Patogi sėdynė yra aptraukta aukštos kokybės PVC oda. Platus, chromuotas pagrindas garantuoja kėdės stabilumą darbo metu. Papildomas pranašumas yra galimybė lengvai sureguliuoti galvos atlošą. Ruda spalva.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.