Gabbiano Turyn kirpyklos kėdė, auksas/ juoda 148052

447,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Elegantiška Gabbiano Turyn kirpyklos kėdė yra funkcionalus baldas su efektyviu hidrauliniu keltuvu. Didelis funkcionalumas užtikrina komfortą tiek kirpėjams, tiek klientams, o tai reiškia didesnį darbo efektyvumą. Estetiškai pagamintas fotelis taps bet kurios kirpyklos puošmena.

Aukštis reguliuojamas naudojant patvarų hidraulinį keltuvą, kuris leidžia sklandžiai reguliuoti sėdynės lygį 48-64 cm diapazone – net kai klientas sėdi ant kėdės. Tai garantuoja ergonomiškesnį darbą, užtikrinantį galimybę laisvai reguliuoti kėdės lygį tiek kliento, tiek kirpėjo ūgiui. Tinkamai profiliuotas atlošas yra aptrauktas sintetine oda ir leidžia užimti patogią padėtį.

Tvirtas, plokščias, apvalus pagrindas garantuoja stabilumą. Lygus matinis paviršius leidžia lengvai išlaikyti švarą ir atrodo elegantiškai. Patogi sėdynė su putplasčio užpildu užtikrina aukštą naudojimo komfortą net ir per daugelį procedūrų valandų. Porankiai yra tinkamame aukštyje, o tai akivaizdžiai palengvina tikslų procedūrų atlikimą, įskaitant kirpimą. Apmušalai pagaminti iš malonios liesti sintetinės odos. Naudojamos medžiagos užtikrina patogų baldų naudojimą ilgą laiką ir padaro įrangą atsparią drėgmei, patvarią ir lengvai valomą. Gabbiano Turyn kirpyklos kėdė išsiskiria minimalistiniu dizainu, todėl kėdė puikiai atrodo daugelyje salonų.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.