Gabbiano Parma kirpyklos kėdė, juoda 147281

308,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Praktiška Gabbiano Parma kirpimo kėdė, pasižyminti stilingu dizainu, turi efektyvų hidraulinį keltuvą, o tai žymiai padidina darbo efektyvumąFunkcionalus baldas garantuoja komfortą tiek kirpėjams, tiek naudotojams. Estetiškai pagaminta kėdė taps kiekvienos kirpyklos puošmena, o be to, specialiai sukurta vieta plaukų džiovintuvui reiškia, kad prietaisas visada bus po ranka, o tai pagerina kasdienį kirpėjo darbą.

Tvirtas pagrindas garantuoja stabilumą naudojimo metu. Lygus paviršius su veidrodine apdaila leidžia lengvai išlaikyti švarą. Sėdynė su putplasčio užpildu užtikrina aukštą naudojimo komfortą ir patogumą net ir per daugelį procedūrų valandų. Pilnas sukimosi mechanizmas padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Tinkamame aukštyje esantys porankiai leidžia teisingai išdėstyti kliento pečius.

Praktiškas baldas užpildytas patvariu, deformacijai atspariu putplasčiu, o apmušalai pagaminti iš malonios liesti sintetinės juodų atspalvių odos. Dėl naudojamų medžiagų įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Kirpyklos kėdė išsiskiria minimalistiniu dizainu, suteikiančiu jai unikalumo ir todėl kėdė puikiai atrodo daugelyje elegantiškų salonų.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.