Glow L04 stalinė lempa, juoda 148449

79,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Praktiška lempa Glow L04, kurią galima montuoti ant stalviršio, turi unikalią transformuojamą galvutę ir reguliuojamą rėmą. Tai suteikia puikų apšvietimą atliekant procedūras, kurioms reikalingas tikslumas.

Išskirtinis šviestuvo bruožas yra galvutė su svirtimis, kurios gali judėti horizontaliai 270° kampu, o tai sujungia intriguojantį dizainą ir didelį funkcionalumą. LED juostele užpildytas profilis užtikrina bešešėlį zonos apšvietimą, o tai garantuoja paslaugų komfortą ir lengvą pritaikymą prie individualių poreikių. Šviestuvas taip pat puikiai tinka fotografuoti. Permatomas plokštės paviršius išsklaido šviesą, todėl lempa nekenkia akims. Atitinkami parametrai ir galimybė reguliuoti šviesos spalvą bei intensyvumą užtikrina puikų matomų spalvų atkūrimą, o tai sumažina akių nuovargį ilgalaikio darbo metu. Be to, pasukama galvutė su plačiu judesių diapazonu leidžia optimaliai nustatyti apšvietimą, atitinkantį jūsų pageidavimus ir konkrečią akimirką atliekamą paslaugą.

Didelis potencialas, kurį siūlo kilnojamos trikojo dalys ir lempos galvutė, leidžia laisvai reguliuoti darbo vietos apšvietimą pagal atliekamą procedūrą. Trikojo padėtis gali būti lengvai reguliuojama dėl keturių sujungimų ant rankos su plačiu judesių diapazonu ir 360° pasukamo trikojo pagrindo. Tai leidžia lengvai reguliuoti galvos padėtį pagal individualius vartotojo poreikius ir atliekamos paslaugos pobūdį, užtikrinant puikų darbo vietos apšvietimą.

Šviesos spalvą ir intensyvumą galima palaipsniui reguliuoti naudojant jutiklinį skydelį. Reguliavimas turi 5 lygius tiek spalvų temperatūros (šaltas-neutralus-šiltas), tiek šviesos intensyvumo atžvilgiu. Be to, jį galima reguliuoti be pakopų, o tai suteikia puikių galimybių pritaikyti apšvietimą pagal savo poreikius. Lempa taip pat turi jutiklį, kuris automatiškai nustato šviesos intensyvumo lygį pagal aplinkos ryškumą.

Paprasta trikojo forma ir matinė apdaila suteikia jam elegantišką išvaizdą ir leidžia šviestuvui puikiai atrodyti beveik bet kokiame interjere. Lengvas montavimas ant stalviršio galimas naudojant veržlę primenančią rankeną, kurios didžiausias atidarymas yra 6,3 cm – tiks daugumai stalviršių .

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektą įeina: lempa, maitinimo laidas, rėmas, spaustukų laikiklis,

Duomenys:
Šviesos spalva: 3000-6500 K
Šviesos srautas: 1400-1540 LM
Maksimali rankenos anga: 6,3 cm
Laido ilgis: 2 m
Galia: 24 W
Lempos įėjimo įtampa: 24 V
Įėjimo įtampa: 220- 240 V
Garantija: 12 mėn