Glow MX3 lempa, juoda 147992

136,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekės ženklas GLOW – tai profesionalus apšvietimas, pagerinantis paslaugų našumą tiek grožio salonuose, tiek medicinos kabinetuose. Siūlomas platus specializuotų lempų pasirinkimas, įskaitant UV ir gydymo lempas, reikalingas tiksliam darbui.

Kosmetinė lempa be šešėlių
GLOW lempa su unikalia lanko formos galvute užtikrina puikų apšvietimą atliekant procedūras, kurios reikalauja tikslumo. Ji puikiai veiks visuose specializuotuose biuruose, kur tinkama šviesa gali labai paveikti paslaugų kokybę. Puikiai tinka blakstienų priauginimui, tatuiruotėms, grožio procedūroms ar makiažui, taip pat bus naudinga fotografuojant ar filmuojant.

Pasukama, lenkta galva
Lempos galvutės forma yra ne tik įdomus dizainas, bet ir funkcionalumas. Platus, specialiai išlenktas profilis, užpildytas LED diodais, suteikia apšvietimą be šešėlių ir garantuoja komfortą paslaugų metu. Pusiau permatomas plokštės paviršius išsklaido šviesą, todėl lempa neakina akių. Dėka atitinkamų parametrų ir galimybės reguliuoti spalvą bei šviesos intensyvumą, šviestuvas puikiai atkuria matomas spalvas, taigi – nevargina akių net ir ilgai eksploatuojant. Be to, besisukanti galvutė su plačiu judesių diapazonu leidžia optimaliai nustatyti apšvietimą pagal savo pageidavimus.

Platus reguliavimo diapazonas
Trikojis lengvai reguliuojamas 140-180 cm diapazone naudojant fiksavimo varžtą, esantį ant stovo. Šviesos spalvą ir intensyvumą galima palaipsniui reguliuoti nuotolinio valdymo pulteliais – vienas yra prie pat lempos, todėl darbo metu jis visada po ranka; antrasis, savo ruožtu, leidžia valdyti nustatymus per atstumą.

Pritaikymas individualiems poreikiams
Trikojo padėtį galima lengvai reguliuoti dėl trijų ant alkūnės esančių jungčių, kurių standumas reguliuojamas šešiakampiu raktu. Tai leidžia laisvai reguliuoti galvos padėtį pagal individualius vartotojo poreikius ir atliekamos paslaugos pobūdį, užtikrinant puikų darbo vietos apšvietimą. Šviesos spalvą ir intensyvumą galima palaipsniui reguliuoti nuotolinio valdymo pulteliu, esančiu ant laido. Spalvos temperatūros režimus galima reguliuoti iki 3 lygių (šaltas-neutralus-šiltas), o šviesos intensyvumą iki 11 lygių. Tai suteikia daug galimybių pritaikyti apšvietimą pagal savo poreikius.

Elegantiškas dizainas ir funkcionalumas
Paprasta forma ir modernus, minimalistinis rėmo stilius leis stovinčiam šviestuvui puikiai atrodyti beveik bet kokiame interjere. Tvirtas, plokščias pagrindas leidžia patogiai išdėstyti apšvietimą darbo vietoje.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Įėjimo įtampa: 220-240 V
Galia: 20 W
Šviesos spalva: 3000/4500/6000 K
CRI: RA > 90
Šviesos srautas: 1800 LM
Garantija: 12 mėn.