Azzurro 563 gultas, juodas 148414

532,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau

Išankstinis užsakymas

Kosmetikos kėdė Azzurro 563 – tai praktiška įranga, gerinanti darbo efektyvumą specializuotuose salonuose, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruočių salonus. Įranga puikiai tiks ieškantiems paprastų ir funkcionalių kosmetinių baldų.

Galvos atramos anga, paslėpta po tinkamai profiliuota pagalve, todėl kėdė puikiai tinka tiek veido, tiek kūno procedūroms. Stabilūs porankiai garantuoja vartotojui tinkamą atramą. Šie elementai, padalinti per pusę, yra judantys, todėl puikiai tinka keičiant atlošo padėtį, taip pat lengvai nuimami, todėl patogu sėdėti.

Kojų atramos ir atlošo kampų reguliavimas atliekamas specialiu mechanizmu. Naudodami rankines svirtis galite laisvai reguliuoti kėdės padėtį. Tai leidžia optimaliai nustatyti individualius poreikius, tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir užtikrinti didelį naudojimo komfortą. Kėdė gali būti išlankstoma į gulimą padėtį, maksimalus ilgis viršija 2 m, o tai žymiai padidina jos funkcionalumą, o kartu su galvos atramos anga užtikrina laisvę atlikti veido ir kūno procedūras.

Kėdės pagrindas yra fiksuoto aukščio, todėl sėdynė yra pastoviame lygyje. Tvirtas metalinis juodų atspalvių rėmas užtikrina reikiamą stabilumą naudojimo metu. Galvos atrama, kuri pailgėja apie 15 cm, puikiai palaiko galvą, nepaisant kliento ūgio.

Kėdė užpildyta putplasčiu ir aptraukta juodų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tinkamai profiliuoti apvadai suteikia sėdynei ergonomišką formą. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia lengvai priderinti prie bet kokio interjero.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės aukštis: 73 cm
Ilgis visiškai išskleidus: 204 cm
Garantija: 24 mėn.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.