Azzurro 803D gultas, 3 varikliai, pilkas 148392

1,228,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekės ženklas Azzurro siūlo aukštos kokybės kosmetines kėdes ir lovas bei daugiafunkcius prietaisus. Profesionali įranga, be kita ko, naudojama grožio salonuose, podologiniuose kabinetuose, masažo studijose ar fizioterapijoje.

Azzurro 803D elektrinėje kosmetinėje kėdėje yra 3 varikliai, valdomi laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu arba pridedamu kojiniu jungikliu. Gultas pasižymi stabilumu, didele pritaikymo galimybe ir universalumu, todėl puikiai tiks daugeliui specialistų.

Nuotolinio valdymo pulteliu kėdę galima reguliuoti trimis matmenimis – turi elektrinį aukščio, atlošo ir kojų atramos reguliavimą. Sėdynę galima reguliuoti nuo 64 iki 90 cm aukščio, o visiškai ištiesus kėdės ilgis viršija 2 metrus. Be to, kėdė turi reguliuojamą galvos ir kojų atramą (maksimalus abiejų elementų pailgėjimas +/- 17 cm). Šie išmatavimai leidžia nesudėtingai naudotis įranga įvairaus ūgio žmonėms. Dešinėje sėdynės pusėje esanti rankena leidžia pakabinti nuotolinio valdymo pultą taip, kad jis visada būtų po ranka .

Kojinis jungiklis yra praktiškas sprendimas, suteikiantis vartotojui komfortą, užtikrindamas tikslumą reguliuojant kėdės padėtį. Kėdės valdymas tampa intuityvesnis ir ergonomiškesnis, todėl galite reguliuoti kėdę nenaudojant rankų. Tai padeda užtikrinti patogumą atliekant paslaugas. Tai ne tik patogus, bet ir higieniškas sprendimas, keliantis standartus kosmetikos pramonėje.

Į komplektą įeina kištukas galvos atramos skylutei ir patogi pagalvė, kuri leidžia lengviau atlikti įvairias veido ir kūno procedūras. Porankiai yra judinami, gali būti nustatomi vertikalioje padėtyje arba apverčiami 180º kampu, lengvai nuimami, o tai palengvina tiesioginį priėjimą prie kliento.

Tinkamas profiliavimas suteikia kėdei ergonomišką formą ir leidžia patogiai padėti joje kūną. Įranga gali būti išlankstoma į sofos padėtį, o dėl galvos atramos angos puikiai tinka nugaros procedūroms ar masažams.

Tvirta konstrukcija užtikrina baldų stabilumą ir ilgaamžiškumą. Kėdė užpildyta putplasčiu ir padengta malonia liesti pilkų atspalvių dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga tampa atspari drėgmei ir lengvai valoma. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia įsilieti į bet kokį interjerą.

Išsamūs fotelio matmenys pateikti nuotraukoje.
Komplekte: kėdė, nuotolinio valdymo pultas, maitinimo šaltinis, dvi galvos atramos.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: laidinis nuotolinio valdymo pultas, kojinis jungiklis
Galia: 50 W
Įtampa: 220-240 V

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.