Basic 210 gultas su hidraulika, rožinis 141140

495,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Sukamoji kosmetinė kėdė su hidrauliniu cilindru yra praktiška įranga, kuri pravers daugelyje specializuotų salonų, įskaitant kosmetikos, masažo ir tatuiruočių salonus. Jis tiks žmonėms, kurie ieško paprasto ir funkcionalaus kosmetinio baldo.

Sėdynės aukštis gali būti reguliuojamas nuo 65-79 cm. Tai leidžia patogiai naudotis įranga įvairaus ūgio žmonėms ir leidžia ją pritaikyti tiek kliento, tiek procedūrą atliekančio asmens individualiems poreikiams. Naudojamas mechanizmas yra labai patvarus ir patikimas. Dėka galvos atramos skylutės, kuri paslėpta po tinkamai profiliuota pagalve, kėdė puikiai tinka ir nugaros procedūroms, pavyzdžiui, masažams.

Gultas gali visiškai apsisukti, kas leidžia jį priderinti prie konkrečiu momentu atliekamos procedūros. Gultas turi įmontuotą fiksavimo sistemą, kurios dėka, nustačius pasirinktą padėtį, jis stabiliai laikosi. Porankiai užtikrina tinkamą atramą ir, jei reikia, gali būti lengvai nuimami. Šie elementai, padalinti per pusę, yra judantys, todėl puikiai priglunda keičiant atlošo padėtį.

Specialių svirtelių pagalba galima be pakopų reguliuoti atlošo ir pakojų kampus. Tai leidžia optimaliai pritaikyti nustatymus pagal individualius poreikius. Gultas gali būti išlankstomas iki gulimos padėties, kas žymiai padidina jo funkcionalumą tiek veido, tiek kūno procedūrų metu.

Gultas užpildytas atitinkamo kietumo porolonu ir aptrauktas pusiau matine juodų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tinkamai profiliuoti apvadai suteikia sėdynei ergonomišką formą. Tvirta konstrukcija garantuoja ilgaamžiškumą ir stabilumą. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia priderinti prie bet kokio interjero.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Ilgis visiškai ištiesus: 184 cm
Garantija: 12 mėnesių

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.