Sillon Classic elektrinis gultas, 3 varikliai, pilkas 148285

1,076,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

„Sillon“ prekės ženklas buvo sukurtas kaip atsakas į nuolat augančius vartotojų lūkesčius. Jų pasiūloje esanti įranga, tokia kaip funkcionalūs kosmetiniai foteliai, išsiskiria gera kokybe ir tuo pačiu prieinama kaina.

Elektrinė grožio kėdė Sillon Classic išsiskiria savo išvaizdos paprastumu, intuityviu valdymu ir universalumu. Jame yra 3 varikliai, valdomi laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu.

Naudojant lengvai valdomą nuotolinio valdymo pultą – reguliuojamas jos aukštis, atlošo ir pakojų pasvirimas. Sėdynę galima reguliuoti nuo 61 cm iki 84 cm aukščio, o visiškai išskleista kėdė pasiekia 2 m ilgį. Šie matmenys leidžia įranga lengvai naudotis įvairaus ūgio žmonėms. Abiejose sėdynės pusėse esančios rankenos leidžia pakabinti nuotolinio valdymo pultą, kad jis visada būtų po ranka.

Ištraukiama galvos atrama padeda pritaikyti įrangą prie įvairaus ūgio naudotojų poreikių, užtikrindama stabilų galvos atramą procedūrų metu. Taip pat galima reguliuoti kojų atramos išplėtimą. Porankiai judinami 180º kampu. Jei reikia, juos galima lengvai ir greitai išmontuoti .

Gultas užpildytas putplasčiu ir padengtas malonia liesti, matine dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra patvari, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Gerai pagaminti apsiuvai suteikia stilingą išvaizdą, o tvirta konstrukcija garantuoja ilgą naudojimą. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia įsilieti į bet kokį interjerą.

Išsamūs kėdės matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Variklių skaičius: 3
Medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: nuotolinis
Galia: 180W
Įtampa: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.