Glow YC57 268W UV LED lempa, balta 148106

27,69

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekės ženklas GLOW – tai profesionalus apšvietimas, pagerinantis paslaugų našumą tiek grožio salonuose, tiek medicinos kabinetuose. Siūlomas platus specializuotų lempų pasirinkimas, įskaitant UV, reikalingas tiksliam darbui.
Praktiška manikiūro lempa
Nagų lempa GLOW – tai prietaisas, aprūpintas daugybe naudingų funkcijų, palengvinančių manikiūro ir pedikiūro procedūras, kurių metu naudojami hibridiniai lakai, geliai ar kiti šviesoje kietėjantys preparatai. Dėka tinkamai išdėstytų šviesos diodų ir naudojamos Dual LED technologijos, lempa garantuoja tobulą nagų formavimo fiksaciją. Dėl naudojimo paprastumo ir apgalvoto dizaino ji puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.
Bešešėlis apšvietimas su Dual LED technologija
Įrengti 57 tinkamai išdėstyti šviesos diodai (be vadinamosios mirusios zonos), užtikrina puikų gelių ir hibridinių lakų kietėjimą. Šiame modelyje uždara forma, vadinamoji kabina, kuri leidžia tiksliau ir greičiau fiksuoti nagų formavimą. Naudojant Dual LED technologiją, diodai skleidžia dviejų bangų ilgių šviesą, nevargina akių ir suteikia platų veikimo spektrą. Naudotų sprendimų dėka lempa tinkamai sukietina net ir reikliausius nagų lakus, pasiekdama net sunkiausiai pasiekiamas nago plokštelės vietas.

Darbo laiko derinimas pagal individualius poreikius
Lempa turi laikmatį su keturiais užprogramuotais darbo laikais: 10 s, 30 s, 60 s ir 99 s (vadinamasis “Low Heat Mode”), kurie skaičiuojami skaitmeniniame ekrane. Be to, jei nepasirinktas joks režimas, įmontuotas judesio jutiklis automatiškai įjungs lempą po ja padėjus pirštus ar pėdą, darant prielaidą, kad maksimali ekspozicijos trukmė yra 120 s. Tada ekrane bus rodomas kietėjimo laikas.

Komforto režimas „Žemos šilumos režimas“
Dėl jau minėtos „Low Heat Mode“ sistemos kietėjimo metu lempa palaipsniui didina savo galią, todėl šildo lėčiau. Tai apsaugo nuo deginimo ar karščio pojūčio švitinimo metu.

Nuimamas apatinis skydelis ir dekoratyvinė rankena
Ji turi lengvai išardomą nuimamą dugną, todėl pedikiūro ar podologijos procedūrų metu itin lengva pakišti pėdą. Ši parinktis puikiai veiks ir valant ar dezinfekuojant įrenginį. Rankena su poliruota apdaila yra vizualiai patrauklus priedas, kuris leis lengviau perkelti įrenginį ir puikiai tiks mobiliesiems stilistams. Taip pat ant korpuso yra įdubimas, kurį galima naudoti kaip telefono stovą.

Elegantiškas dizainas ir funkcionalumas
Naudingos funkcijos, ergonomiška forma ir klasikinės spalvos su spalvingu atspalvių rankenos įdėklu daro lempą praktišku ir tuo pačiu skoningu įrangos elementu. Tinkamas dydis leidžia po lempa pakišti visą ranką ar pėdą.

Duomenys:
Laikmatis: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
Maksimalus darbo laikas: 120 s
Judesio jutiklis: taip
Ekranas: skaitmeninis
Šviesos diodų skaičius: 57
Galia: 268 W
Nominali įtampa: 100-240 V
Įėjimas įtampa: 24 V
Šviesos bangos ilgis: 365 nm, 405 nm
Matmenys: 23,5 cm x 19,2 cm x 9,3 cm
Garantija: 12 mėn.