OCHO NAILS 8 84W UV LED lempa, juoda 147193

29,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

OCHO NAILS yra unikalus prekės ženklas, orientuotas į profesionalius produktus nagų stilistams. Jo asortimente yra hibridiniai lakai, geliai, specializuotos lempos ir priedai nagų priežiūrai.
Nagų lempa Ocho Nails 8 – tai prietaisas, kuris dėl savo praktiškų funkcijų leidžia lengvai atlikti manikiūro ir pedikiūro procedūras naudojant hibridinius lakus, gelius ar kitus šviesoje kietėjančius preparatus. Tolygiai išdėstyti šviesos diodai ir naudojama Dual LED technologija garantuoja tobulą nagų formavimo fiksaciją . Minimalistinio dizaino, naudojimo paprastumo ir naudingų funkcijų dėka lempa puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.
Tobulą gelių ir hibridinių lakų kietėjimą užtikrina 42 tinkamai išdėstyti šviesos diodai – be vadinamųjų mirties zonų. Uždara forma, kuri buvo naudojama kuriant šį modelį, leidžia tiksliau ir greičiau fiksuoti nagų formavimą. Naudojant Dual LED technologiją, diodai skleidžia dviejų bangų ilgių šviesą, todėl nevargina akių ir suteikia įrenginiui platų veikimo spektrą. Parinkti sprendimai palengvina tinkamą net pačių reikliausių produktų sukietėjimą, leidžia pasiekti net sunkiausiai pasiekiamas nago plokštelės vietas.
Lempa turi laikmatį su trimis užprogramuotais darbo laikas: 30s, 60s ir 120s (vadinamasis “Low Heat Mode”), kurie skaičiuojami aiškiame skaitmeniniame ekrane. Integruotas judesio jutiklis automatiškai įjungia lempą, kai po ja pakišate pirštus ar koją. Ši funkcija veikia, kai nepasirinktas joks režimas, o ekrane rodomas praėjęs kietėjimo laikas. Be to, pasirinkus jau minėtą „Low Heat Mode“ sistemą, lempa kietėjimo metu įkaista lėčiau, palaipsniui didinant savo galią. Tai apsaugo nuo deginimo ar karščio pojūčio švitinimo metu. Tai nepakeičiama funkcija, ypač kietinant gelius, kurie dažnai sukelia diskomfortą naudojant kitas rinkoje esančias lempas.
Kruopščiai parinktos funkcijos, matinė apdaila ir klasikiniai juodi korpuso atspalviai šviestuvą paverčia skoningu ir kartu itin praktišku įrangos elementu. Tinkami matmenys leidžia laisvai padėti visą ranką ar pėdą po lempa procedūros metu. Lempa turi lengvai išardomą nuimamą dugną, todėl pedikiūro ar podologijos procedūrų metu pėdą po juo pakišti daug lengviau . Ši parinktis puikiai veiks ir valant ar dezinfekuojant įrenginį.

Duomenys:
Laikmatis: 30 s, 60 s, 120 s
Maksimalus darbo laikas: 120 s
Judesio jutiklis: taip
Įėjimo įtampa: 100-240 V
Galia: 84 W
Šviesos diodų skaičius: 42
Šviesos bangos ilgis: 365 nm, 405 nm
Veikimo laikas: 50 000 valandos
Matmenys: 23,5 x 21,5 x 12,5 cm
Garantija: 12 mėn.