POLLUKS II MSP-LD01 LED lempa ant stovo 119060

135,00

Elegantiška ir patogi pasukama kėdė. Penkių žvaigždučių cherimuotas  pagrindas. Kėdė visų pirma išsiskiria greito aukščio reguliavimo mechanizmu su dujine spyruokle ir tyliais, guminiais, besisukančiais ratukais.

Privalumai:

  • Patogus aukščio reguliavimas su dujine spyruokle
  • Patogi sėdynė su lanksčia putų sistema

Techniniai duomenys:

  • Sėdynės skersmuo: 34 cm
  • Pagrindo skersmuo: 64 cm
  • Sėdynės putplasčio storis: 7 cm
  • Aukštis (reguliuojamas): 45-57 cm
  • Leidžiama apkrova: 120 kg
  • Svoris: 6,9 kg
  • Apmušalo tipas: vinyl flex

Vinyl Flex yra novatoriškas audinys, atitinkantis aukštus mūsų klientų reikalavimus. Dėl tinkamų komponentų, šiuolaikinių technologijų ir specialaus apsauginio sluoksnio, medžiaga pasižymi dideliu atsparumu alyvoms.

Unikali Vinyl Flex apmušalų savybė – padidėjęs atsparumas nešvarumams. Specialus viršutinis apmušalo sluoksnis iš kryžminio pluošto mezginio neleidžia medžiagai išsitempti, todėl medžiaga yra labai patvari net ir kampuose. Be to, apmušalai pasižymi padidintu atsparumu dilimui. Vinyl Flex taip pat pasižymi padidintu lankstumu, yra nedegus ir, kas taip pat svarbu, neturi sveikatai kenksmingų ftalatų.

Vinyl Flex apmušalus sukūrė HABYS plėtros skyrius, bendradarbiaudamas su Lenkijos audinių gamintoju. Medžiaga gaminama išskirtinai HABYS.

Išankstinis užsakymas

Profesionali lempa Pollux, pagaminta iš lengvo ir tvirto aliuminio. Naudojant 192 LED gaunama subalansuota apšvietimo spalva be dėmių ar nepageidaujamos šilumos emisijos panašios į dienos šviesą. Turi vieną galvą ant lanksčios rankenos. Šis dizainas užtikrina vienodą šaltos šviesos apšvietimą, panaikindamas šešėlius. Į komplektaciją įeina laikiklis telefonui.

Lempos Pollux yra geriausia priemonė specialistams, besispecializuojantiems makiažuose, blakstienų priauginime, kirpėjams, tatuiruočių meistrams, taip pat fotografuojant ar filmuojant.

Techniniai duomenys:
-SMD LED lemputės
-Šviesos srautas 800 lm
-Šviesos spalva 5800K
-CRI > 80
-28W galia
-Įėjimo įtampa 12V 2.5 A
-šviesos intensyvumo 5 lygiai (reguliuojama prisilietimu)
-Trukmė 50 000 val.
-Grynasis svoris 2kg
-Minimalus aukštis 70cm, maksimalus aukštis 120 cm

Komplektą sudaro:
-LED lempa su dviem alkūnėmis
-Stovas ir laikiklis telefonui
-Maitinimo šaltinis
-Pakuotės matmenys 72x19x11cm