312 Stalas su dulkių ištraukėju, baltas 141617

810,00

Išankstinis užsakymas

Funkcionalus kosmetikos stalas 312 su dulkių surinkėju puikiai tiks grožio salonams, ypač nagų formavimui. Baldo dizainas užtikrina jo stabilumą , o erdvūs stalčiai palengvina prieigą prie reikalingų įrankių.

Trys erdvūs stalčiai leidžia šalia savęs turėti reikalingiausias kosmetikos priemones. Stalas aprūpintas praktišku dulkių surinkėju, kuris efektyviai sumažina kenksmingų dulkių kiekį, užtikrindamas švarų ir gaivų orą darbo vietoje. Integruotas į stalviršį, tad neužima vertingos darbo vietos. Specialiai suprojektuotos vietos prietaisų laidams.

Minimalistinis dizainas suteikia stalui nesenstančios elegancijos. Dėl lygaus paviršiaus ir subtilios spalvų schemos baldai puikiai papildo bet kokį interjerą. Naudotos aukštos kokybės medžiagos suteikia jai šiuolaikišką išvaizdą, kartu užtikrina patvarumą ir lengvą valymą. 

Duomenys:
Dulkių surinkėjo galia: 24 W
Spalva: balti atspalviai
Spintelės dešinėje.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.