4rico QS-OF213G Meistro kėdė, auksas/ žalias veliūras 148159

142,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Elegantiška QS-OF213G kėdė, apmušta malonia liesti medžiaga, tiks bet kokiame interjere. Ji itin universali – idealiai tinka profesionaliems salonams, įskaitant grožio saloną, nagų saloną, biurą ar elegantišką registratūrą. Ji taip pat puikiai tinka kasdieniam naudojimui namuose.

Efektyvus dujinis keltuvas garantuoja naudojimo saugumą ir leidžia lengvai bei sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį per 43–58 cm. Tai leidžia baldus priderinti prie individualių poreikių ir paslaugų, užtikrinant aukštą naudojimo komfortą – tiek darant makiažą, tiek formuojant antakius, tiek atliekant kitą veiklą. Visas sukimosi mechanizmas pagerina darbo efektyvumą ir komfortą. Porankiai yra tinkamame aukštyje, todėl galima tinkamai išdėstyti pečius.

 Aukso atspalvių rėmas suteikia elegancijos, puikiai derantis prie aksomo. Funkciniai ratukai užtikrina mobilumą. Dėl darbo estetikos, naudojimo patogumo, dekoratyvaus skiautinio ir ergonomiško profiliuoto atlošo kėdė atitinka net išrankiausių naudotojų reikalavimus.

Prekės matmenys pateikti nuotraukoje.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų