AM-304G meistro kėdė, auksas/ balta 148126

122,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Praktiška kėdutė AM-304G su ergonomišku atlošu yra sprendimas, ypač skirtas profesionalams, kuriems reikia tinkamos atramos stuburui ir kurie vertina komfortą. Elegantiška ir funkcionali kėdė užtikrina komfortą net ir ilgomis darbo valandomis, o minimalistinis dizainas ir klasikinės spalvos pabrėš unikalų interjero charakterį.

47-60 cm aukščio reguliavimas naudojant efektyvią dujų pompą leidžia pritaikyti kėdę pagal individualius poreikius. 

Penkių žvaigždučių pagrindas užtikrina stabilumą ir saugumo jausmą net ir atliekant dinamiškesnius judesius bei dažnai keičiant padėtį. Įrengti patvarūs ratai užtikrina didelį mobilumą, kuris leidžia laisvai judėti. Apmušalai pagaminti iš sintetinės odos, kuri yra ne tik patvari, bet ir lengvai valoma. Estetinės siūlės ir skiautiniai suteikia jai nepakartojamą išvaizdą, o auksiniai dekoratyviniai elementai suteikia prabangos, patraukiančios dėmesį. Unikalus elegancijos ir komforto derinys paverčia kėdę nepakeičiama priemone kiekvieno profesionalo darbe.

*Prekės spalva gali nežymiai skirtis nuo jūsų ekrano individualių nustatymų