Gabbiano Fine gold Meistro kėdė 148127

236,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Gabbiano – prabangus itališkas kirpyklų įrangos ir baldų prekės ženklas, išsiskiriantis patikimumu, kokybe ir estetika bei dideliu naudojimo patogumu. Pasiūlyme yra didelis pasirinkimas funkcinių salono įrangos elementų.

Gabbiano Fine Gold kirpimo kėdė stebina savo unikalia išvaizda. Sėdynė iš blizgios odos imituojančios metalo yra tinkamai profiliuota, todėl užtikrinamas darbo komfortas net ir ilgalaikių procedūrų metu. Aukščio reguliavimas leidžia pritaikyti baldus pagal individualius vartotojo poreikius.

Veiksmingas dujinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį 54-74 cm diapazone, todėl ją labai lengva reguliuoti pagal savo pageidavimus. Reikšmingas patobulinimas – galimybė visiškai pasukti pačią sėdynę, kuri užtikrina judėjimo laisvę. Guminiai ratukai užtikrina sklandų judėjimą. ABEC-7 guoliai garantuoja sklandų, be problemų veikimą ir didelį mobilumą. Visa tai daro didelę įtaką naudojimo patogumui.

Išskirtinė taburetės išvaizda įsimena, atrodo itin elegantiškai ir bus stilingas bet kokio interjero elementas. Puikiai tinka tiek kirpykloms, tiek grožio salonams. Chromuotas rėmas ir stabilus penkių žvaigždučių pagrindas su guminiais ratukais užtikrina saugų naudojimą, nemažą mobilumą ir galimybę prisitaikyti prie Jūsų poreikių. Tinkamai profiliuota balno formos sėdynė, užpildyta nedeformuojančiais putplasčiais, garantuoja naudotojams komfortą. Aukso atspalvių blizgios sintetinės odos užvalkalas yra lengvai valomas, patvarus ir atsparus drėgmei.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.
Dėmesio. Sėdynės atspalvis skiriasi nuo pagrindo atspalvio.

Duomenys:
Spalva: aukso atspalviai
Sėdynės apmušalai: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Ratų guoliai: ABEC-7
Rato medžiaga: guma