Giovanni 220w parafino vonelės rinkinys 103606

116,00

Išankstinis užsakymas

Parafino aparatas – sensacingas prietaisas, skirtas rankų ir kojų priežiūrai naudojant parafiną. Prietaisą labai paprasta naudoti. Puikiai tinka grožio salonui, taip pat naudojimui namuose. Parafinas švelnina ir minkština epidermį. Jis pagerina odos elastingumą ir stangrumą, lėtina senėjimo procesus ir regeneruoja odos audinius, šiek tiek šviesina saulės paveiktą odą (pigmentaciją), gerina nagų būklę, sušildo ir atpalaiduoja.

Techniniai duomenys:

-Įtampa: 220-240 V / 50-60 Hz,
-Galia: 220 W,
-Prietaiso matmenys: 24 x, 38 x 20 cm,
-Pakuotės matmenys: 23 x 29 x 43 cm.

Rinkinį sudaro:
-„GIOVANNI“ parafino aparatas. Parafino prietaisas rankoms ir kitoms kūno dalims. Prietaisas yra baltos spalvos.
-Folijos pirštinės 100 vnt. Parafino apdorojimui skirtos vienkartinės folijos pirštinės ir rankų apsauga. Parafino procedūrų metu jie palaiko saunos efektą. Leidžia parafiną pašalinti higieniškai.
-„Mediwax“ emulsija,
Bičių vaško pagrindu pagaminta emulsija, skirta jautriai, sausai ir linkusiai dirgti rankų ir kūno odai prižiūrėti.
Rekomenduojama kasdieninei odos priežiūrai, ypač jautriai, sausai ir pažeistai odai. Taip pat rekomenduojama žmonėms, kurie dažnai plauna ir dezinfekuoja rankas arba dažnai kontaktuoja su valymo priemonėmis. Emulsija saugo, maitina ir regeneruoja odą, turtinga natūralių maistinių medžiagų, drėkina ir lygina odą. Sudėtyje yra bičių vaško, hialurono rūgšties, kolageno, elastino, vitaminų komplekso ir kokosų, abrikosų kauliukų bei citrinų aliejų.
-Frotinės pirštinė x 2 vnt
Užtepus parafino kaukę, išlaiko šilumą. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos. Dydis: universalus.
-Citrinų kvapo parafinas 500 g.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.