Kessner JET 1600 IONIC profesionalus plaukų džiovintuvas 148017

173,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

„Kessner“ prekės ženklas specializuojasi kompaktiškų plaukų formavimo prietaisų teikimo procese, akcentuodamas įperkamumą ir klientų pasitenkinimą. Prekės ženklo asortimente yra praktiški prietaisai, tokie kaip plaukų džiovintuvai, tiesintuvai ir plaukų kirpimo mašinėlės.

Profesionalus plaukų džiovintuvas Kessner JET1600 Ionic buvo sukurtas remiantis naujausiomis technologijomis ir aprūpintas naujoviškomis funkcijomis,kad paslaugos kirpykloje būtų kuo efektyvesnės. Didelis įrenginio našumas, ergonomiškas dizainas ir elegantiška išvaizda suteikia unikalią darbo patirtį. Plaukų džiovintuvas pasižymi vidutiniu triukšmo lygiu, pasiekiančiu 83 dB garso intensyvumą, o tai garantuoja patogų naudojimą.

Pažangus 100 000 aps./min. variklis užtikrina greitą ir efektyvų plaukų džiovinimą. Tai yra esminis elementas, kuris sutrumpina laiką, reikalingą atlikti kirpyklos paslaugą. Nepaisant įspūdingos įrenginio galios, triukšmo lygis eksploatacijos metu siekia 83 dB, o tai užtikrina efektyvų plaukų džiovinimą su tik nedideliu diskomfortu kirpėjui ir klientui.

Plaukų džiovinimo procesą galima sklandžiai pritaikyti prie įvairių klientų poreikių naudojant trijų pakopų oro srauto ir temperatūros reguliavimą. Tai leidžia reguliuoti džiovintuvo veikimą pagal skirtingus plaukų tipusJonizacijos funkcija padaro plaukus glotnesnius ir paklusnesnius. Šalto oro pasirinkimas ypač naudingas paskutinėje plaukų džiovinimo fazėje, norint uždaryti plaukų žvenylius, suteikti blizgesio, išlyginti plaukus ir tinkamai juos sutvarkyti.

Visą funkcionalumą užtikrina pilnas komplektasKoncentratorius, kurio ypatinga konstrukcija koncentruoja oro srautą, leidžia greičiau išdžiūti, tiesinti ir formuoti šukuoseną. Kita vertus, difuzorius dėl specialių išsikišimų ir išsklaidytos oro srauto technologijos garantuoja tolygų džiovinimą, suteikia apimties, pabrėžia natūralų plaukų garbanojimą.

Lengvas svoris ir ergonomiškas profilis leidžia dirbti itin patogiai. Paprasta, stilinga korpuso linija, subtilių pilkų atspalvių su pusiau matine apdaila, ne tik suteikia įrenginiui estetinę išvaizdą, bet ir teigiamai veikia teikiamų paslaugų efektyvumą, o naudojamos medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą. Sujungus funkcionalumą su estetika, plaukų džiovintuvas ne tik pateisina lūkesčius technine prasme, bet ir tampa neatsiejama elegantiškos aplinkos, kurioje kirpimo paslaugos atliekamos aukščiausiu lygiu, elementu.

Matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektą įeina: plaukų džiovintuvas, koncentratorius, difuzorius.

Techniniai duomenys:
Spalva: pilki atspalviai
Temperatūros reguliavimas: trijų pakopų
Oro srauto reguliavimas: trijų pakopų
Variklio greitis: 100 000 aps./min
Galia: 1600 W
Įtampa: 220-240V
Dažnis: ~50 Hz
Garso intensyvumas: 83 dB
Kabelis yra 3 metrai ilgai.
Garantija: 12 mėnesių
Pakuotės matmenys: 28×28×8,5 cm