MOMO 8-M alkūnės atrama, juoda 148531

12,54

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Patogi MOMO 8-M alkūnės atrama yra itin praktiškas įtaisas, kuris efektyviai apsaugo nuo įbrėžimų ir mažina nuovargį. Sukurta žmonėms, kurie ilgai dirba sėdėdami prie stalo, nepamainoma manikiūro meistrų ir nagų meistrų darbe. Šis funkcionalus priedas žymiai pagerina darbo grožio salone patogumą. Jis turi tinkamą kietumą ir elastingumą, kad būtų patogi atrama, sumažintų alkūnės nuovargį.

Puikiai amortizuoja ir patogiai palaiko, veiksmingai užkertant kelią dilimui aplink alkūnės sąnario sritį. Putplasčio paminkštinimas lengvai prisitaiko prie alkūnės formos, o iš malonios liesti baltos spalvos sintetinės odos užvalkalas užtikrina lengvą valymą ir gaminio patvarumą. Neslystanti medžiaga apačioje neleidžia atramai judėti, o tai padidina stabilumą ir saugumą naudojimo metu. Dėl aukštos kokybės medžiagų ir kruopštaus darbo gaminys patenkins net išrankiausių vartotojų lūkesčius.

Forma: kvadratas
Matmenys: 16×16 cm