BB-77 KIRPĖJO PRIJUOSTĖ, juoda 146835

8,40

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Kategorija:

Kirpėjo prijuostė yra pagrindinis kirpėjo aprangos elementas, kuris efektyviai apsaugo nuo drabužių išsitepimo įvairių procedūrų metu. BB-77 modelis pagamintas iš slidžios medžiagos, kurios paviršius neleidžia prilipti nešvarumams, todėl prijuostę lengva valyti.

Prijuostė yra universalaus dydžio. Viršutinėje prijuostės juostelėje yra sagtis, kuri leidžia efektyviai reguliuoti ir lengvai prisitaikyti prie skirtingų siluetų ar aukščio. Minkšta, lanksti dirželių medžiaga užtikrina komfortą ir laisvę, nevaržant judesių. Praktiška kišenė iš sustiprintos medžiagos, dedama ant prijuostės viršaus, leidžia saugiai laikyti įrankius ir reikalingus priedus darbo metu.

Unikali spauda prijuostės apačioje suteikia originalią išvaizdą. Puikiai saugantis drabužius, kirpėjo prijuostė užtikrina komfortą darbo metu. Patvarus, atsparus kasdieniam naudojimui gaminys, pagamintas iš kruopščiai atrinktų medžiagų, užtikrins profesionalų įvaizdį ir komfortą darbo metu .