FARMONA ARTIST VITAMININIS balzamas-KAUKĖ rankoms,odelėms IR NAGAMS 280 ML 133626

10,00

Išankstinis užsakymas

Rekomenduojamas profesionaliam manikiūrui: sausoms odelėms, silpniems, trapiems, besisluoksniuojantiems nagams, nagams po priauginimo – siekiant atstatyti nago plokštelę.

NAUDOJIMAS: nedidelį kiekį preparato paskirstykite ant rankų odos bei nagų ir jų plokštelių, leiskite įsigerti, nenuplaukite. Jei nagai itin silpni, priemonę naudokite kaip kaukę –  ištepkite rankas, odeles ir nagus priemone, apvyniokite plėvele ir išlaukite 10 min., nuimkite plėvelę, likučiams leiskite įsigerti, įmasažuokite juos į odą/nagus (neplaukite vandeniu).

INGREDIENTAI:

  1. Liposominis kompleksas su vitaminais A, C, E – maitina, atstato odą ir nagus ir apsaugo juos nuo išorės agresijos. Dėl liposomų pernešėjų vitaminai veiksmingai įveikia epidermio barjerą ir prasiskverbia itin giliai.
  2. Hialurono rūgštis – su trigubo veikimo jėgą veikia ir odos paviršiuje ir gilesniuose odos sluoksniuose, didina kitų veikliųjų medžiagų absorbciją. Intensyviai drėkina, regeneruoja odą, gerina elastingumą ir tvirtumą.
  3. Saldžiųjų migdolų ir vynuogių sėklų aliejai minkština, tonizuoja – tai tobulas derinys, skatinantis odos regeneraciją, jis giliai drėkina ir minkština odą ir odeles aplink nagus, stiprina ir gerina nagų plokštelės būklę.

Naujoviška FARMONA PROFESSIONAL linija ARTIST, kurios pagrindą sudaro vitaminai, fermentai ir vaisių rūgštys, derinanti tinkamą priežiūrą ir puikią jūsų rankų, nagų ir odelių išvaizdą.

Formulės receptai yra idealiai sukurti rankų priežiūros procedūroms, – klasikinio, gelinio bei bet kokio kito tipo manikūrui, – kad jūsų rankos taptų tikru meno kūriniu…

ARTIST linija itin tinka esant sausai, šiurkščiai rankų odai, užaugusioms, suskeldėjusioms ar atsilupusioms odelėms, trapiems ir silpniems nagams.

ARTIST linijos naudojimo poveikis:

– puikiai nuvalyta nago plokštelė;
– lygi ir minkšta rankų oda;
– sveikos ir prižiūrėtos kutikulos bei oda aplink nagus;
– sustiprėję nagai;
– minkšta, graži, tobula rankų ir nagų išvaizda.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.