BARBICIDE koncentratas įrankių ir aksesuarų dezinfekavimui, 2000ml 131211

67,23

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Koncentruotas preparatas, kurio pagrindas yra sudarytas iš ketvirtinių amonio junginių, skirtas profesionaliai dezinfekcijai kirpyklose, grožio salonuose ir sveikatingumo centruose. Jame nėra etanolio, aldehidų ir fenolių.
Platus veikimo spektras.

Efektyviai naikina visas bakterijas (pvz., stafilokokus, tokius kaip MRSA, Pseudomonas a., Enterococcus h., Tbc tuberculosis, Escherichia coli), grybelius (Candida albicans) ir virusus, įskaitant BVDV, Vaccinia, ŽIV (AIDS), H1N1, HBV ir HCV (hepatitą). B ir C).

Saugus sveikatai. Be aldehidų ir fenolių nesukelia alerginių reakcijų ir dirginimo.

Saugus įrankiams ir priedams. Saugus naudoti akrilinių paviršių (soliariumo), nerūdijančio plieno, plastiko, šukų, šepečių, volelių, plaukų žirklių ir kosmetikos priemonių dezinfekcijai.
Rekomenduojama dezinfekuoti prietaisų antgalius (pvz., mikrodermabrazija, pjaustytuvai), taip pat kirpimo mašinėlių peiliukus ir priedus.
Dėl unikalių ketvirtinių amonio junginių valymo savybių preparatas puikiai tinka naudoti ir ultragarsiniuose valikliuose.
Koncentratas turi apsaugos nuo rūdžių formulę. Nepalieka dėmių ant odos ar nešvarių paviršių.
Paprasta dezinfekcija. Sumaišykite koncentratą su vandeniu santykiu 1:16 (60 ml 1 l vandens).
Į tirpalą panardinkite indus ir įrankius.
Dezinfekcijos laikas: mažiausiai 3 minutės, rekomenduojama 10 minučių.
Dezinfekuoti indai ir įrankiai išimami ir dedami į paruoštą švarią vietą.
Rekomenduojama dezinfekuoti ne ilgiau kaip 30 minučių.