BARBICIDE paviršių dezinfekavimo purškiklis, 1000ml, bekvapis 106155

10,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Veiksminga paviršiaus dezinfekcija

Paruoštas naudoti purškiamasis skystis profesionaliam paviršiaus dezinfekavimui grožio salonuose, kirpyklose, soliariumuose, SPA ir fitneso centruose, taip pat masažo, manikiūro, pedikiūro ir tatuiruočių kabinetuose. Šiuolaikinės technologijos, pagrįstos ketvirtiniais amonio junginiais be etanolio, aldehidų ir fenolių, yra visapusiška apsauga nuo infekcijų.

  • Platus veikimo spektras

Efektyviai naikina visas bakterijas (įskaitant: stafilokokus, tokius kaip MRSA, Pseudomonas a., Enterococcus h., TBC tuberkuliozę, Escherichia Coli), grybus (Candida albicans) ir virusus, įskaitant BVDV, Vaccinia, ŽIV (AIDS), H1N1, HBV ir HCV ( Hepatitas B ir C).

  • Saugus sveikatai

Be aldehidų ir fenolių, jis nesukelia alerginių reakcijų ir dirginimo.

  • Saugus įrankiams ir priedams

Naudojimo sauga dezinfekuojant akrilinius paviršius (soliariumą), nerūdijantį plieną, keramiką, plastiką, šukas, šepečius, volelius, tiesintuvus, suktukus, žirkles, prietaisus, sofas, fotelius, praustuvus, baldus, grindis ir kitas kosmetikos bei kirpyklos priemones. aksesuarai. Purškiklis turi apsaugos nuo rūdžių formulę. Tai nepalieka dėmių ant odos ar nešvarių paviršių.

  • Greita visų paviršių dezinfekcija.

Purškite paviršių BARBICIDE, palaukite reikiamo kontakto su paviršiumi laiko ir nuvalykite.

Dezinfekcijos laikas: mažiausiai 1 minutė, tam, kad išgautumėte maksimalų rezultatą laikykite 3 minutes.