MJ01 bekontaktis dezinfekcinio skysčio ir muilo dozatorius 132280

31,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.

Išankstinis užsakymas

Mažas ir labai praktiškas dozatorius, skirtas naudoti su dezinfekavimo priemonėmis ar muilu. Tokį dozatorių galima pastatyti ant bet kokio stalviršio, galima dėti kur tik reikia arba pakabinti ant sienos. Šio dozatoriaus mobilumas yra didelis jo privalumas, nes užtenka jį perkelti į kitą vietą ir dezinfekcijos punktas paruoštas darbui.
Dozatorius maitinamas įmontuota įkraunama baterija – ličio jonų baterija – todėl gali veikti be įkrovimo gana ilgą laiką. Komplekte yra įkroviklis, todėl esant poreikiui dozatorių galite prijungti prie elektros tinklo ir jį įkrauti.
Dozatorius veikia be kontakto, o tai reiškia, kad užtenka pakišti ranką ir prietaisas automatiškai duos reikiamą dezinfekcijos priemonės kiekį.
Dėl modernaus dizaino stalo dozatorius džiugina akį ir netrikdo dekoro, kad ir kur jis būtų. Jis tinka visur – biure, mokykloje, namuose, biure.

Techniniai bekontakčio dozatoriaus duomenys:
Elegantiškas ir modernus;
Bekontaktis, veikia priglaudus ranką arčiau;
Skirtas skysčiams ar muilui;
Medžiaga: ABS;
Grynasis svoris: 270g;
Skysčio talpa: 350 ml;
Integruota baterija;
Nominali įtampa: 3,7V;
Nominali galia: 3,5 W;
Aptikimo atstumas: <7cm;
Montavimas: stalinis arba sieninis laikiklis (siūlomas nemokamas stovas);