GLOW Arche II stalinė lempa 148029

112,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekės ženklas GLOW – tai profesionalus apšvietimas, pagerinantis paslaugų našumą tiek grožio salonuose, tiek medicinos kabinetuose. Siūlomas platus specializuotų lempų pasirinkimas, įskaitant UV, reikalingas tiksliam darbui.

Unikalios lanko formos lempa Glow Arche II puikiai apšviečia procedūras, reikalaujančias tikslumo, pavyzdžiui, nagų formavimo. Puikiai tinka manikiūro ir pedikiūro paslaugoms, taip pat priežiūros procedūroms ar fotografuojant/ filmuojant.

Lempos forma yra ne tik įdomus dizainas, bet ir didelis funkcionalumas. Platus, specialiai išlenktas profilis, užpildytas 582 LED diodais, suteikia apšvietimą be šešėlių ir garantuoja komfortą atliekant paslaugas. Pusiau permatomas plokštės paviršius išsklaido šviesą, todėl lempa neakina akių. Dėl tinkamų parametrų ir galimybės reguliuoti spalvą bei šviesos intensyvumą, šviestuvas puikiai atkuria matomas spalvas, taigi – nevargina akių net ir ilgai dirbant.

Intensyvumą galima sklandžiai reguliuoti nuotolinio valdymo pulteliu, esančiu ant maitinimo laido. Reguliavimas leidžia užtikrinti tikslų zonos apšvietimą bet kuriuo metu. Tai suteikia puikias galimybes pritaikyti apšvietimą pagal individualius poreikius ir teikiamas paslaugas konkrečiu momentu. Taip pagerinamas darbo efektyvumas ir tikslumas, nedidinant akių nuovargio.

Dėl paprastos formos ir modernaus, minimalistinio klasikinio balto atspalvio dizaino „Glow Arche II“ lempa puikiai atrodo beveik bet kokiame interjere. Specifinė išvaizda suteikia šiuolaikiškumo, kuris gali būti ypač patrauklus estetiškų sprendimų ieškantiems klientams, o galimybė reguliuoti spalvą ir intensyvumą padaro darbą efektyvesnį. Stabilios bazės su neslystančiais elementais leidžia patogiai išdėstyti apšvietimą darbo vietoje.

Detalesni matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Spalva: balti atspalviai Šviesos
Diodų skaičius: 582
Šviesos spalva: 6000 K
Tarnavimo laikas: ≥ 50000 h
Galia: 40 W
Įvesties įtampa: 220-240 V
Maitinimas: 24 V / 4 A
Garantija: 12 mėn.