Y-200 komplektas podologijai (vežimėlis, freza, UV sanitazatorius, lempa – lupa) 146760

1,838,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Profesionali pedikiūro spintelė, tvirtai pagaminta su stalčiais, su specialiu stalčiumi UV-C sterilizatoriui ir lentyną frezos aparatui. Visumą papildo vieta lempos-lupos tvirtinimo anga, o metaliniai-guminiai ratai garantuoja mobilumą.

Prietaisas yra skirtas profesionalioms pedikiūro procedūroms , jį gali naudoti tik kvalifikuotas podologas ar pedikiūro specialistas. Freza (mikrovariklis) pasižymi sklandžiu greičio valdymu iki 30 000 per minutę su galimybe pakeisti kryptį į dešinę – kairę ir dulkių ištraukėju . Nepakeičiamas prietaiso pranašumas yra elektroninis ekranas , leidžiantis valdyti procedūros intensyvumą ir nepaprastą 300 W siurbimo turbinos galią . Freza turi filtrų užpildymo skaitiklį. Visos dulkės, kurios surenkamos darbo metu, yra įsiurbiamos į dulkių ištraukėjo įsiurbimo turbiną t.y. į absorbentą. Dėl šios priežasties žmogus, kuris per dieną atlieka daugybę procedūrų, neįkvepia dulkių, o tai apsaugo jūsų plaučius. Darbas su freza su dulkių ištraukėju turi dar vieną pranašumą- patalpoje, kurioje atliekama procedūra, necirkuliuoja dulkės. Dėl šios priežasties jos nenusistovi ant baldų ir daiktų, o bakterijos ir virusai, kurie gyvena epidermyje ir naguose, nesklando ore. Apibendrinant galima sakyti, kad dulkių ištraukėjas naudojamas ne tik estetiniais, bet ir higienos bei sveikatos sumetimais. Renkantis pedikiūro frezą, verta pasirinkti tą, kuri turi šią funkciją.

Techniniai duomenys:

  • Įtampa: 230 V / 50 Hz
  • Siurbimo turbina: 300 W
  • Mikrovariklis: 50 W 5,86 Nm / 30 000 aps / min
  • Svoris: 4,0 kg (rinkinys)
  • Saugiklis: T3.15 A
  • Izoliacijos klasė: 2, B tipas
  • Triukšmo intensyvumas 56.3dB-65.3dB

Lempa pasižymi labai mažu energijos suvartojimu ir ilgaamžėmis LED lemputėmis (apie 4000h).
Taip pat naudojama manikiūro ir pedikiūro procedūroms, permanentiniam makiažui ar plaukų šalinimui. Neatspindintis stiklas todėl dirbant ilgiau nesukelia akims diskomforto ar skausmo. Idealiai tinka grožio salonams ir panašioms įstaigoms.

Techniniai duomenys:

-60 LED diodai,
-560 liumenų
-230V
-6W galia
-alkūnės ilgis 90cm
-12cm lęšio skersmuo

UV-C dezinfekavimo prietaisas turi paprastą struktūrą ir mažus matmenis.
Prietaiso naudojimo metu UV-C spinduliuotė, kurios bangos ilgis yra 254 nm, sunaikina vegetacines mikroorganizmų formas. Tai yra dezinfekavimo (UV-C) džiovinimo priemonė, nenaudojant cheminių tirpalų, ir nėra perdozavimo pavojaus. Įrankiai turi būti plaunami ir džiovinami. Sudėtiniai konstrukcijos elementai turėtų būti visiškai atidaryti ir išmontuoti, kad ultravioletinė šviesa apimtų visą paviršių. Dezinfekavimas yra efektyvus, nes UV-C spinduliai patenka tiesiai ant elemento.
Papildoma informacija:
1. Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos
2. Dezinfekavimui naudojama ultravioletinė šviesa

Dezinfekavimo laikas: 45 min.
Techniniai duomenys :
220–240 V
50Hz
8W

Sterilizatoriaus negalima laikyti drėgnose vietose ir šalia vandens. Saugoti nuo vaikų.
Dezinfekavimo įrankiai turi būti įkišti į vidų o durelės uždarytos.
0-1 Įjunkite mygtuką, įrenginys automatiškai įsijungs. Nuo tada mes pradedame skaičiuoti sterilizacijos laiką. Atidarius dureles, automatiškai išsijungs šviesa ir dezinfekavimo procesas bus nutrauktas.

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.