Farmona PODOLOGIC FITNESS Kojų šveitiklis su sidabro jonais 690g 133656

16,96

Išankstinis užsakymas

FARMONA PODOLOGIC FITNESS Kojų šveitiklis su sidabro jonais 690g
PODOLOGIC FITNESS yra specializuota linija, skirta pėdoms, linkusioms į didelį prakaitavimą, prižiūrėti profilaktiškai ir antibakteriškai. Šios linijos preparatuose yra sidabro jonų, kurie pasižymi puikiomis priešuždegiminėmis ir baktericidinėmis savybėmis.
Numatytas naudojimas: Aktyvių pėdų, linkusių į hiperkeratozę ir epidermio sukietėjimo, priežiūrai prieš podiatrą ar pedikiūrą, antibakterinę profilaktiką.
Veikimas: akimirksniu nušveičia kalio epidermį. Jis šlifuoja kulnus, išlygina nuospaudas ir išlygina odą. Stimuliuoja pėdų odos kraujo mikrocirkuliaciją, pagerina maistingų veikliųjų medžiagų absorbciją į gilesnius epidermio sluoksnius. Pagreitina natūralius odos regeneracijos procesus. Tai puikus įvadas į podiatrą ar pedikiūrą. Palieka pėdas subtilias, šilkines lygias ir malonias liesti.
POVEIKIS: keratinizuoto epidermio šveitimas, lyginant ir pagreitinant natūralius jo regeneracijos procesus, stimuliuojant kraujo mikrocirkuliaciją, gerinant veikliųjų medžiagų absorbciją, mažinant nemalonų pėdų kvapą.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.