Syis Cukraus šveitiklis rankoms 200ml 124793

8,64

Išankstinis užsakymas

Jis skirtas pašalinti ir intensyviai nušveisti rankų epidermį. Dėl pantenolio ir linų ekstrakto oda atsinaujina, yra drėkinama ir išlyginama. Avižų ekstraktas turi antialerginių ir antioksidacinių savybių, o kviečių ekstraktas sukuria hidrolipidinį barjerą ir apsaugo odą nuo kenksmingų aplinkos veiksnių.

Pantenolis, t. Y. Provitaminas B5, turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių ir pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį.

Sėmenų ekstraktas pasižymi stipriomis drėkinamosiomis ir raminamosiomis savybėmis. Sėmenų ekstraktas puikiai išlygina ir suminkština odą.

Avižų ekstraktas turi antialerginių savybių ir stiprina odą. Jis turi minkštinamąjį ir drėkinamąjį poveikį, skatina atsinaujinimą ir ramina dirginimus, niežėjimą, egzemą, spuogus ir saulės nudegimus. Ingredientas turi antioksidacinį poveikį, todėl apsaugo nuo raukšlių ir stangrumo praradimo.

Kviečių ekstraktas apsaugo odą nuo kenksmingų aplinkos veiksnių. Išlaiko odą geros būklės. Sukuria odos hidrolipidinį barjerą. Teikia energiją odos ląstelėms gliukozės pavidalu. Biofenoliai yra atsakingi už antioksidacinį poveikį, o arabinoksilanas neutralizuoja odos senėjimo procesus, papildomai ją drėkina ir daro elastingesnį.

Hidrolizuoti avižų baltymai padeda išlaikyti vandenį epidermyje, todėl oda tampa drėkinama ir lygi. Juose esantis beta gliukanas skatina audinių atsinaujinimą ir padidina kolageno gamybą.

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau.