AD-3000 ultragarso vonelė 0,45L 35W, balta 148132

70,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Ultragarsinė vonelė AD-3000 efektyviai pašalina įvairaus pobūdžio nešvarumus, nepažeisdamas apdorojamų objektų paviršių. Praktiškas prietaisas puikiai tinka daugeliui profesionalių biurų pirminio įrankių valymo ir dezinfekcijos metu. Jis taip pat bus naudingas naudojimui namuose, leis jums kruopščiai pašalinti nešvarumus nuo smulkių kasdienių daiktų, tokių kaip papuošalai, laikrodžiai ar akiniai.

Prietaisas plačiai naudojamas ne tik kosmetologijoje ar medicinoje. Tai palengvina įvairių tipų kosmetikos reikmenų, įskaitant mikrodermabrazijos galvutes, taip pat odontologijos, kirpyklos ir kosmetikos priemones, dezinfekciją. Kai prietaisas įjungiamas, aplink maitinimo mygtuką užsidega LED žiedas. Norėdami padidinti valymo efektyvumą, galite naudoti skysčius, skirtus dezinfekcijai, užtikrindami, kad koncentracija atitiktų gamintojo rekomendacijas.

Dėl mažų matmenų šį ultragarsinį valiklį labai lengva transportuoti, jis neužima per daug vietos. Estetiškas, dekoruotas korpusas pagamintas iš plastiko, o permatomas dangtelis leidžia stebėti procesą ir neapsunkina įrenginio įjungimo, nors mygtukas paslėptas po juo. Talpyklos viduje yra ženklinimas maksimaliam skysčio pripildymui (iki 300 ml). Prietaiso stabilumą užtikrina neslystančios kojelės.

Nepamirškite , kad ultragarsinio valymo efektyvumui įtakos turi:
• proceso trukmė,
• plaunamų elementų forma,
• naudojami cheminiai preparatai,
• ultragarso galia ir dažnis,
• temperatūra.

Duomenys:
Talpyklos medžiaga: SUS304 nerūdijantis plienas
Maksimalus skysčio užpildymas: 300 ml
Vibracijos dažnis: 42 Hz
Galia: 35 W
Įtampa: 220-240 V