Giovanni D-21 garintuvas su lempa lupa, baltas 147021

139,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Daugiafunkcis garintuvas Giovanni D-21 su didinamąja lempa yra itin efektyvus prietaisas, kuris puikiai tiks bet kuriame grožio salone. Jis gamina garus, kurie skatina odą apsivalyti ir paruošia ją tolimesnėms kosmetinėms procedūroms. Didinamoji lempa leidžia apžiūrėti odą, tuo pačiu užtikrinant puikų darbo vietos apšvietimą.

Garintuvas yra labai intuityvus naudoti. Naudodami rankenėlę galite nustatyti pageidaujamą procedūros trukmę ir įjungti UV lempą, kuri užtikrina vandens dezinfekciją. Prietaisas taip pat turi funkciją, leidžiančią atlikti aromaterapiją dėl specialaus elemento, esančio ant purkštuko angos. Lanksti didinamojo stiklo lempos rankena leidžia ją tinkamai nustatyti, priklausomai nuo šiuo metu atliekamos procedūros. Dėl paprastos įrangos eksploatacijos ir funkcionalumo tai puikus pasirinkimas kiekvienam grožio salonui.

Vapozono veikimas pagrįstas garų gamyba, kurie suminkština negyvas epidermio ląsteles, išplečia odos poras ir kraujagysles, paruošia odą tolimesnėms kosmetinėms procedūroms. Visų pirma, naudojant garintuvą galima suminkštinti odos raginį sluoksnį , o tai ypač svarbu valymo procedūrų veiksmingumui. Jis atblokuoja riebalines liaukas (vadinamąsias odos poras), o tai žymiai palengvina riebalų sluoksnių išsiskyrimą. Stimuliuojamas kvėpavimas ir odos kraujotaka, kurios dėka pagerėja nešvarumų ir nereikalingų medžiagų apykaitos produktų pašalinimas. Taip pat pagerėja odos aprūpinimas deguonimi ir maistinių medžiagų įsiskverbimas tolesnių procedūrų metu. Procedūrą galima naudoti ir kitoms kūno vietoms, kurias reikia giliai išvalyti – pavyzdžiui, kaklo, iškirptės ar nugaros odai.

Pagaminta iš baltų atspalvių plastiko, todėl prietaisą lengva valyti. Trikojis turi paprastą aukščio reguliavimą 78-95 cm diapazone, kuris leidžia nustatyti įrangą į atitinkamą lygį, kad būtų užtikrintas darbo komfortas procedūrą atliekančiam asmeniui. Tiek didinamojo stiklo lempą, tiek garintuvo antgalį galima pasukti atskirai. Keturių žvaigždučių pagrindas su guminiais ratukais pagerina mobilumą.

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.

Duomenys:
Vapozono galia: 750 W
Didinamosios lempos galia: 9,5 W
Vapozono įtampa: 220 V
Didinamosios lempos įtampa: 100-240 V