MOMO X1S 60W įmontuojamas dulkių surinkėjas, baltas 144948

49,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Momo yra puikių priedų, naudingų atliekant manikiūrą, gamintojas, įskaitant dulkių surinkėjus ir praktiškas atramas. Produktai puikiai tinka visos dienos darbui. Platus modelių pasirinkimas ir praktiški sprendimai patenkins išrankiausius vartotojus.

Momo X1S įmontuojamas dulkių surinkėjas leidžia patogiai atlikti procedūras naudojant frezas. Tai atsakas į stilistų poreikius, efektyviai apsaugantis tiek darbuotojų, tiek klientų plaučius nuo paslaugų metu susidarančių dulkių.

Gana tylus, didelio greičio ventiliatorius užtikrina darbo komfortą ir saugumą. Prietaisas efektyviai sutraukia dulkes, kurios patenka tiesiai į tam skirtą maišelį. Kai jis pripildytas ¾, jį reikia ištuštinti – didesni užpildymas sumažina preitaiso efektyvumą.

Dėl galimybės montuoti prietaisą ant stalo viršaus, prietaisas atrodo estetiškai ir neužima nereikalingos vietos. Jo vieta žymiai pagerina darbo ergonomiką.

Dėl chromo elementų dulkių surinkėjas atrodo itin elegantiškai, o tuo pačiu yra itin funkcionalus. Paprasta konstrukcija ir metalinės grotelės suteikia šiek tiek futuristinį vaizdą, kuris gali patraukti akį ir tapti svetainės elementu.

Naudojimas:
• Ant prietaiso uždėkite dulkių maišelį.
• Prijunkite įrenginį prie maitinimo šaltinio maitinimo laidu.
• Įjunkite prietaisą jungikliu.
• Baigę darbą atjunkite įrenginį nuo maitinimo šaltinio ir ištuštinkite dulkių maišelį.

Duomenys:
Galia: 60W
Įtampa: 220-240V
Garsas: 40 dB
Matmenys: 23 x 19,5 x 5,5 cm
Sugeriančios skylės skersmuo: 11 cm
Garantija: 12 mėnesių