SAKURA 306 kėdė su masažo funkcija, medžio apdaila 148559

1,399,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekinis ženklas Sakura buvo sukurtas siekiant sukurti aukščiausios kokybės masažines kėdes, kurios patenkins net išrankiausius vartotojus. Masažo meistrų konsultacijų pagrindu specialistų sukurta technologija garantuoja itin sėkmingą ir pasitenkinimą teikiančią patirtį kiekvieną kartą įjungus vieną iš sukurtų režimų. Sakura masažinės kėdės yra patogumas ir sveikatos priežiūra viename. Kėdės puikiai tinka norintiems atsipalaiduoti ir medituoti. Sakura masažinės kėdės pasižymi meistrišku atlikimo tikslumu, pažangiausiomis technologijomis ir visišku komfortu vartotojui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori aukščiausios kokybės masažo, lengvai pasiekiamo namuose, biure ar darbo vietoje. Kėdės struktūra tvirta, o apmušalai pagaminti iš kokybiškos ekologiškos odos.

Kompaktiška masažinė kėdė Sakura Classic 306 yra patogus modelis, kuris, aprūpintas įvairiomis funkcijomis, suteikia vartotojui visapusišką masažą. Kėdė aprūpinta nugarą masažuojančiomis galvutėmis ir oro pagalvėmis, kurios atlieka įvairių kūno dalių spaudimo masažą, garantuojantį gilų poilsį, raumenų atpalaidavimą ir teigiamą poveikį sveikatai. Masažo kėdės naudojimo pranašumai yra šie: gerina kraujotaką, mažina raumenų nuovargį ir sumažina stresą .

Dėl paprasto valdymo pulto – kurį galima uždėti ant rankenos, pritvirtintos prie dešiniojo porankio arba laikyti rankose – naudotis kėde lengva ir malonu. Skaidriame LCD ekrane galima sekti esamą įrenginio veikimą – rodomos kūno sritys, kuriose šiuo metu atliekamas masažas, jo intensyvumas, gydymo laikas ir pasirinkta programa. Skydelis leidžia laisvai reguliuoti kėdės nustatymus ir masažo funkcijas, taip pat nustatyti procedūros trukmę, kuri gali trukti 10, 15, 20, 25 arba 30 minučių.

Kėdė suprogramuota 5 automatiniais režimais su įvairiais efektais. Jie buvo sukurti taip, kad atitiktų visus galimus vartotojų poreikius. Atskiros kėdės funkcijos naudojamos kruopščiai parinktomis sekomis – masažo galvučių judesiais, oro pagalvių veikla, ZERO GRAVITY režimu ir šildymu. Atsižvelgdami į laukiamus efektus, tiesiog valdymo skydelyje pasirinkite tinkamą režimą :
• Refresh,
• Strong,
• SPA,
• Leisure,
• Sleep.

Pasirinkus ZERO GRAVITY režimą, kėdė nustatoma tokioje padėtyje, kuri turi teigiamą poveikį kūnui. Šios funkcijos įkvėpimas kyla iš padėties, kurioje astronautai yra paleidžiant raketą, kuri yra skirta sumažinti gravitacinį slėgį kūnui. Tai apima sėdynės išdėstymą taip, kad kūno svoris būtų paskirstytas tolygiai. Tokia padėtis žymiai sumažina spaudimą stuburui, mažina raumenų įtampą, gerina kraujo ir limfos apytaką. Tai laikoma geriausia masažo padėtimi, nes joje tinkamai atpalaiduojami raumenys.

Masažo mechanizmas kruopščiai ir maloniai masažuoja raumenis keliais būdais. Dešimt masažo galvučių efektyviai masažuoja nugarą ir sėdmenis, imituojančių žmogaus rankų darbą. Jų judesiai atlieka minkymo ir spaudimo masažą, taip pagerindami bendrą kūno veiklą ir pašalindami skausmą. Po kiekvieno masažo seanso ant kėdės pastebimai sumažėja raumenų įtampa, kūnas maloniai atsipalaiduoja ir suteikia energijos. Integruotame ritininiame pėdų masažuoklyje naudojami akupresūros metodai, kurie efektyviai atpalaiduoja raumenis, pašalina nuovargį ir teigiamai veikia bendrą savijautą.

Puikus mechaninio masažo galvutėmis papildymas yra kompresinis masažas naudojant 22 oro pagalves, išdėstytas skirtingose ​​kėdės zonose, užtikrinančias limfos drenažą. Pulsuojantis oro pagalvių judesys pėdų, blauzdų, šlaunų, sėdmenų, rankų, pečių ir galvos srityje reguliuoja limfos tekėjimą, palengvina detoksikacijos procesą ir gerina kraujotaką . Taip sumažėja kraujospūdis, raumenys geriau prisotinami deguonimi, organizmas lengviau atsikrato toksinų. Toks gydymas pašalina įtampą ir suteikia malonų palengvėjimą likusiai dienos daliai. Oro pagalvių aktyvumą galima reguliuoti valdymo skydelyje.

Kėdė turi atlošo ir blauzdos šildymo galimybę. Ši funkcija efektyviai palaiko ir daro masažą malonesnį, padidindama vartotojo komfortą. Papildoma šiluma malšina skausmą ir skatina regeneraciją, sudarydama idealias sąlygas visiškam atsipalaidavimui po sunkios dienos. Šis modelis turi reguliuojamą pėdų atramos pailginimą, todėl bet kuris naudotojas, nepriklausomai nuo ūgio, galės rasti patogią masažo padėtį.

Įdomūs šio modelio bruožai yra apšviesti elementai šonuose, kurie suteikia elegancijos ir sukuria malonią atmosferą. Tinkamos spalvos ir intensyvumo šviesa suteikia gaminiui šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą, tuo pačiu sukuria tobulą, raminančią atmosferą poilsiui.

Kad naudojimasis masažo kėde būtų dar malonesnis ir efektyvesnis, masažo seanso metu atsipalaiduoti gali padėti atpalaiduojanti muzika. Su galimybe prijungti telefoną prie kėdės per Bluetooth technologiją, per išorinėje dalyje įmontuotus garsiakalbius galėsite leisti savo mėgstamą garso takelį. Rami muzika masažo metu pagerina savijautą ir leidžia atitrūkti nuo kasdienybės, o tai leidžia giliai atsipalaiduoti ne tik kūnui, bet ir protui.

Patogus kėdės vidus aptrauktas malonia liesti dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos ji yra labai atspari drėgmei ir lengvai valomas. Sintetinės odos imitacijos, medienos ir baltų atspalvių konstrukcinės medžiagos derinys ant išorinių kėdės dalių daro gaminį akį traukiantį, originalų ir elegantišką. Kruopščiai pagaminti apsiuvai suteikia stilingą išvaizdą, o tvirta konstrukcija garantuoja ilgą naudojimą. Kompaktiškas modelis su estetiška apdaila puikiai tiks bet kokiame interjere. Sakura Classic 306 masažinė kėdė yra puikus būdas atsipalaiduoti bet kuriuo metu, ypač po varginančios dienos ar sunkios treniruotės.

Išsamūs kėdės matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektaciją įeina: kėdė, atrama kojoms, skydelis su LCD ekranu, nuotolinio valdymo pultelio laikiklis.

Duomenys:
Spalva: balti, smėliniai ir rudi atspalviai
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Rekomenduojamas masažo laikas: 15 minučių
Darbo laiko reguliavimas: 10, 15, 20, 25 ir 30 minučių
Galia: 90 W
Įtampa: 220-240 V
Garantija: 12 mėnesių

Brangūs klientai, atkreipkite dėmesį, kad vadovaujantis LR galiojančiais įstatymais, kurjeriai/vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki patalpos, kurių svoris viršija 30 kg. Prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padėtų Jums transportuoti prekes į Jums reikiamas patalpas.