Activ power N20 FREZA 147798

58,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Activ Power freza žymiai pagerina nagų ir odelių paruošimą manikiūro ir pedikiūro procedūrų metu. Prietaisai sukurti atsižvelgiant į smulkiausias detales, todėl tiksliai atliepia stilistų poreikius.

Patogi Activ Power N20 freza puikiai tinka manikiūro ir pedikiūro procedūroms. Tinkamas galvos balansas, gerai apgalvotos funkcijos ir skaitmeninis ekranas su aiškiu valdymo skydeliu, freza puikiai tinkama profesionaliam ir namų naudojimui .

Ergonomiška galvutė leidžia efektyviai dirbti. Joje yra lengvai naudojama Twist-Lock sistema, kuri leidžia greitai ir be problemų pakeisti pjaustytuvus. Todėl darbas su įrenginiu yra lengvas ir intuityvus.

Freza turi pauzės funkciją, kuri leidžia laikinai sustabdyti darbą, neišjungiant viso įrenginio. Intuityvus valdymo pultas leidžia akimirksniu pakeisti sukimosi greitį, įjungti pauzę ir valdyti sukimosi kryptį, todėl freza yra patogi ir efektyvi. Darbinį greitį, sukimosi kryptį ir pauzės būseną galima stebėti skaitmeniniame ekrane. Plastikinis galvutės laikiklis yra sprendimas, leidžiantis patogiai montuoti įvairiais kampais, o tai užtikrina lankstumą ir padidina naudojimo komfortą. Šių pažangių funkcionalumų dėka manikiūras tampa ne tik tikslus, bet ir itin patogus bei pritaikyti pagal individualius vartotojo poreikius.

Patogus ir efektyvus darbas su freza labai priklauso nuo tinkamų frezų pasirinkimo. Prie frezos pritvirtintas įvairių formų deimantinių pjaustytuvų komplektas leidžia efektyviai atlikti įvairias procedūras – tiek odelių paruošimą, nago plokštelės paruošimą, tiek darbą su gelio ar akrilo mase. Pasirinktos frezos, laikiklis ir pridedamas abrazyvinis priedas tiks tiek profesionaliems, tiek pradedantiesiems .

Klasikinių spalvų, apvalių formų ir minimalistinės apdailos dėka šis modelis. Freza turi gumuotas kojeles, kurios užtikrina stabilumą naudojimo metu. Prietaiso korpusas pagamintas iš balto plastiko, todėl jis atrodo elegantiškas ir yra patvarus bei lengvai valomas .

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Sukimosi greitis: 35 000 RPM
Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
Maitinimas: laidinis
Galia: 35 W
Įėjimo įtampa: 220-240 V
Garantija: 12 mėn.