SAEYANG MARATHON K35 mini WHITE + H200 FREZA 147823

282,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

Prekinis ženklas Saeyang siūlo aukštos kokybės įrankius, naudingus atliekant profesionalias manikiūro ir pedikiūro procedūras. Tarp grožio specialistų vertinami „Saeyang“ produktai pasižymi tikslumu ir inovatyvių sprendimų panaudojimu.

Aukštos klasės mini freza Saeyang Marathon K35 – tai praktiškas prietaisas, leidžiantis tiksliai paruošti nagus ir odeles, paruošiant juos tolimesnėms procedūroms. Geras galvos balansas, maži matmenys, gerai apgalvotos funkcijos ir daugybė galimų variantų, todėl freza puikiai tinka profesionaliam naudojimui, ypač mobiliosioms paslaugoms.

Funkcionali, tiksli galvutė puikiai telpa rankoje, o tai garantuoja aukštą darbo komfortą. Jame įrengta paprasta naudoti Twist-Lock sistema, kuri leidžia greitai ir sklandžiai pakeisti pjaustytuvus. Dėl to darbas su įrenginiu yra ypač lengvas ir intuityvus, o tai įvertins ir reiklesni vartotojai. Elementas yra tinkamai subalansuotas ir ergonomiškai profiliuotas, be to, apribotos galvos vibracijos, todėl net ir daug valandų dirbant su frezapernelyg nenuvargina rankos.

Freza turi aiškų valdymo pultą su skaitmeniniu ekranu, kuris atlieka pagrindinį vaidmenį stebint ir valdant įrenginio veikimą. Ekranas informuoja apie sukimosi greitį, kuriuo šiuo metu veikia įrenginio galvutė, kad būtų užtikrintas tikslus ir saugus frezos darbas. Greitis gali būti reguliuojamas rankenėle iki 30 000 apsisukimų per minutę. Be to, sukimosi krypties diodas šviečia žaliai arba raudonai, todėl galima lengviau atpažinti frezos veikimo kryptį. Valdymo skydelyje taip pat yra pauzės funkcija, kuri leidžia vartotojui sustabdyti įrenginį, padidinant proceso kontrolę. Dėl naudojamų sprendimų frezos valdymas yra intuityvus ir labai efektyvus.

Komplekte esantys priedai užtikrina ne tik saugumą, bet ir patogumą. Freza turi kojinį jungiklį, leidžiantį tiksliai valdyti galvos veikimą ir laisvai, patogiai dirbti. Darbo metu galvą galima saugiai padėti ant specialaus silikoninio stovo, kuris yra komplekte. Frezų vieta ant korpuso leidžia paruošti reikiamus įrankius, kad dirbant būtų po ranka. Apsauga nuo perkrovos su LED įspėjamuoju signalu apsaugo variklį nuo perkaitimo, o tai užtikrina didesnį darbo saugumą ir apsaugo nuo įrenginio pažeidimų.

Maža Saeyang Marathon K35 mini freza yra puikus funkcionalumo ir estetikos derinimo pavyzdys. Estetinis, futuristinis baltų atspalvių korpusas puikiai tiks bet kokiame interjere ir puikiai tiks net ribotoje erdvėje. Be to, freza turi gumuotas kojeles, kurios ne tik užtikrina stabilumą, bet ir apsaugo paviršių, ant kurio stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių šis įrenginys ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir yra elegantiškas interjero elementas, pabrėžiantis bet kurio salono modernumą.

Duomenys:
Korpuso spalva: balti atspalviai
Sukimosi greitis: 35 000 RPM
Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
Maitinimas: laidinis
Galia: 35 W
Įėjimo įtampa: 220-240 V
Garantija: 12 mėn.