OCHO TECHNIC 65W nagų freza, juoda 147206

104,00

Prieš užsisakant prekę – rekomenduojame susisiekti su mumis el.paštu info@nonna.lt arba telefonu +37064709706, nes norimos prekės gali sandėlyje šiuo metu nebūti ir užsakymo gali tekti palaukti ilgiau. 

Išankstinis užsakymas

OCHO NAILS yra unikalus prekės ženklas, orientuotas į profesionalius produktus nagų stilistams. Tarp jų yra hibridiniai lakai, geliai, specializuotos lempos ir nagų priežiūros priedai. OCHO NAILS gaminiai atitiks tiek patyrusių vartotojų, tiek pradedančiųjų manikiūro srityje reikalavimus.

Profesionali freza OCHO TECHNIC puikiai tinka manikiūrui ir pedikiūrui. Žymiai palengvina seno lako likučių pašalinimą ir nagų paruošia nagus tolesnėms procedūroms. Dėl elegantiško ir modernaus dizaino prietaisas puikiai tinka bet kokiam interjerui , o dėl intuityvaus valdymo jis puikiai tiks tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems.

Frezavimo galvutė yra labai funkcionali ir tiksli, puikiai telpa rankoje. Lengvai naudojama Twist-Lock sistema, leidžia greitai ir be problemų pakeisti pjaustytuvus. Dėl to darbas su šiuo įrenginiu yra itin paprastas ir intuityvus, o tai įvertins net reiklesni vartotojai. Ergonomiška galvos forma, lengvumas ir tinkamas balansas užtikrina patogų naudojimą, o tvirta konstrukcija ir reikšmingas vibracijos sumažinimas garantuoja tikslų ir saugų darbą. Apsaugo nuo pernelyg didelio rankų nuovargio.

Freza turi skaitmeninį ekraną, kuris informuoja apie esamą sukimosi greitį, sukimosi kryptį ir leidžia sklandžiai juos reguliuoti naudojant intuityvų jutiklinį skydelį. Prietaisas veikia tyliai ir turi specialią vietą patogiai padėti rankenėlę.

OCHO TECHNIC frezavimo staklių komplekte yra įvairių formų ir gradacijų antgaliai, todėl galite lengvai atlikti įvairius darbus.

Neslidžios kojelės užtikrina stabilumą darbo metu. Be to, freza yra maža ir lengvai transportuojama. Tai puikus pasirinkimas žmonėms, vertinantiems ne tik funkcionalumą, bet ir estetiką bei dizainą

Į komplektaciją įeina: frezos pagrindas, rankenėlė, maitinimo blokas, 5 antgalių rinkinys.

Duomenys:
Maitinimas: su laidu
Sukimosi greitis: 35 000 RPM
Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
Galia: 65 W
Maitinimas: laidinis
Įtampa: 110-220 V
Garantija: 12 mėn.